Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

"σαν να φέγγει κάτι στον ΠΟΥ" - "βιολογικό όπλο ή φυσική εξέλιξη αυτός ο κορονοιός που δρομολόγησε παγκόσμιες εξελίξεις;"



 


ΠΟΥ "ο κορονοιός κυκλοφορούσε στην Ουχάν της Κίνας ελεύθερος και μάλιστα από την αρχή  έκανε και μεταλλάξεις"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Θα παραθέσουμε τις παρακάτω πληροφορίες τις οποίες είναι στην διακριτική ευχέρεια σας  να τις αξιολογήσετε .

Εμείς σε πρώτη φάση μπορούμε να συμπεράνουμε κάποια πράγματα  από τις  κατωτέρω πληροφορίες που έρχονται στο φως.

" Ενδείξεις ότι το ξέσπασμα της Covid-19 στην Ουχάν ήταν πολύ ευρύτερο απ’ ό,τι πιστευόταν μέχρι τώρα ανακάλυψαν οι εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ, που ερευνούν την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.

O επικεφαλής του κλιμακίου του ΠΟΥ, Πέτερ Μπεν Eμπάρεκ, είπε σε συνέντευξή του στο CNN ότι βρήκαν αρκετές ενδείξεις μιας ευρύτερης εξάπλωσης το 2019 αλλά και ότι κυκλοφορούσαν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους πάνω από 12 στελέχη του κορωνοϊού στην Ουχάν. Μίλησαν μάλιστα με τον «ασθενή μηδέν» στην Κίνα, έναν υπάλληλο γραφείου γύρω στα 40, που δεν είχε ταξιδέψει και μολύνθηκε στις 8 Δεκεμβρίου. Η βραδεία εμφάνιση πιο λεπτομερών στοιχείων που συνέλεξε το κλιμάκιο του ΠΟΥ στην Κίνα έρχεται να προστεθεί στις ανησυχίες άλλων επιστημόνων που μελετούν την προέλευση του κορωνοϊού, ότι μπορεί να εξαπλωνόταν στη χώρα πολύ πριν την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με τον Εμπάρεκ Κινέζοι επιστήμονες παρουσίασαν στο κλιμάκιο του ΠΟΥ 174 κρούσματα του κορωνοϊού μέσα και γύρω στην Ουχάν τον Δεκέμβριο του 2019, εκ των οποίων τα 100 επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά και τα 74 από την κλινική διάγνωση των συμπτωμάτων των ασθενών. Ο ίδιος σημείωσε ότι αυτό σημαίνει πιθανώς ότι ο κορωνοϊός μπορεί να είχε προσβάλει πλέον των χιλίων ατόμων στην Ουχάν τον Δεκέμβριο, αφού όπως γνωρίζουν από τον μολυσμένο πληθυσμό περίπου το 15% καταλήγει σε σοβαρές λοιμώξεις και η ευρεία πλειονότητα σε ήπιες.

Ερωτηματικά για τις παραλλαγές του κορωνοϊού

Ο Εμπάρεκ είπε ότι το κλιμάκιο – αποτελούμενο από 17 επιστήμονες του ΠΟΥ και ισάριθμους Κινέζους – διεύρυνε τον τύπο του γενετικού υλικού του κορωνοϊού που εξέτασε από τα πρώτα κρούσματα τον Δεκέμβριο κι έτσι μπόρεσαν να μελετήσουν εν μέρει γενετικά δείγματα και να συγκεντρώσουν για πρώτη φορά 13 διαφορετικές γενετικές αλληλουχίες του SARS-CoV-2 από τον Δεκέμβριο του 2019, οι οποίες αν εξεταστούν με ευρύτερα δεδομένα ασθενών στην Κίνα ολόκληρο το 2019, ίσως παράσχουν πολύτιμες ενδείξεις για την γεωγραφική εξάπλωση και το χρονοδιάγραμμα του ξεσπάσματος πριν τον Δεκέμβριο. «Κάποια [στελέχη] εξ’ αυτών προέρχονται από τις αγορές, κάποια δεν συνδέονται με αυτές», τόνισε.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-klimakio-poy-oyhan-endeixeis-exaplosis-2019

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 

1. Ο  SARS-CoV-2 μπορεί να εμφανίζεται από την πρώτη στιγμή του με  πολλά στελέχη και τότε μιλάμε για  ευκολία να δημιουργεί  μεταλλάξεις.

2. Ο  SARS-CoV-2 από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 ( συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου έχουμε τον πρώτο επίσημο καταγεγραμμένο περιστατικό) ήδη κυκλοφορούσε και με άλλα στελέχη του και πιθανές  μεταλλάξεις

3. Αυτή η ημερομηνία της 8ης Δεκεμβρίου του 2019 συμπίπτει με την Οσιακή Κοίμηση του αγίου γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη που είχε προείπει σε πνευματικό του τέκνο: 

" - παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ " 

" - γιατί θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ " ,όπως αρθρογραφήσαμε από τότε.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html


και από εκείνη την ημερομηνία ανατράπηκαν τα πάντα οικονομίες, γεωπολιτικές ισορροπίες , κοινωνικές ανησυχίες και πάμε τρέχοντας για μεγαλύτερες ανατροπές .

4. η φράση της παραπάνω έρευνας «Κάποια [στελέχη] εξ’ αυτών προέρχονται από τις αγορές, κάποια δεν συνδέονται με αυτές» μαζί με την αγωνία του ΠΟΥ να του δώσει η Κινεζική κυβέρνηση και άλλα στοιχεία , σημαίνει πολλά . Δηλ. το ερώτημα που μπαίνει έμμεσα είναι αν ο ιος αυτός είναι βιολογικό γενετικό όπλο που κάποιοι το έριξαν για πετύχουν οικονομικούς - γεωπολιτικούς και επιδημιολογικούς στόχους επικυριαρχίας ;

ΤΕΛΙΚΆ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. 

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας