Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

άρχισε να φωνάζει και ο Πούτιν "ΟΥΑΙ εις τα Έθνη του Βορρά";Ο Β.Πούτιν περνά εσπευσμένα ειδικό νομοσχέδιο με το οποίο ζητά έκτακτες εξουσίες για τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Το νομοσχέδιο κάνει λόγο για σχέδιο γενικής επιστράτευσης ενώ θέτει την αμυντική βιομηχανία σε “κατάσταση πολέμου” ζητώντας να εργαστούν 24ώρες το 24ωρο χωρίς αργίες και με τριπλοβάρδιες!

Πρόκειται για άσχημη εξέλιξη όχι μόνο για την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία. Κυρίως, γιατί η ρωσική ηγεσία ετοιμάζεται για επέκταση του πολέμου εκτός Ουκρανίας. Το νομοσχέδιο κάνει μεν αναφορά στις “στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό” με εξειδίκευση την Ουκρανία, όμως θέτει τις βάσεις για το Καλίνινγκραντ και την Βαλτική." του Αρθρογράφου: Bασίλη Καπούλα

Τύμπανα πολέμου στην Βαλτική: Ο Β.Πούτιν ζήτησε έκτακτες εξουσίες – Σχέδιο γενικής επιστράτευσης – Για χρήση πυρηνικών μιλά ο Λουκασένκο!

τι επισημαίναμε πέντε μήνες πριν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία - Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου του 2021

" ουαί εις τα Έθνη του Βορρά" - στρατιωτικοποίηση της Βαλτικής Θάλασσας και της Αρκτικήςφώτο από το fb και την Φ.Β

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι αποκαλούμενες χώρες του Βορρά , ενεπλάκησαν σε μία αντιπαράθεση που πιθανόν να μην τους αφορά στο αρχικό στάδιο, και η οποία αφορά τεράστια ενεργειακά και γεωπολιτικά συμφέροντα.


"Η αμυντική συμφωνία μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ Δανίας και Νορβηγίας και της τυπικά αδέσμευτης Σουηδίας για την ενίσχυση της κοινής στρατιωτικής ικανότητας για την αντιμετώπιση απειλών αποσκοπεί στο να καταστήσει την εικόνα ασφάλειας ασφαλέστερη μέσω ενός «αποτρεπτικού» αποτελέσματος.

Τρεις Σκανδιναβικές χώρες, η Σουηδία, η Δανία και η Νορβηγία πρόκειται να υπογράψουν μια επιχειρησιακή συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου. Ο δηλωμένος στόχος του είναι να αυξήσει τη στρατιωτική ικανότητα των εθνών μέσω κοινών ασκήσεων και να μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές και γεγονότα μαζί.
Σύμφωνα με τους τρεις, η κατάσταση ασφαλείας στο Στενό του Øresund και στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας έχει επιδεινωθεί. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αυξηθεί η ικανότητα από κοινού αντιμετώπισης απειλών και παραβιάσεων, υποστήριξαν.
Ο Henrik Breitenbauch, επικεφαλής του Κέντρου Στρατιωτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, δεν έκρυψε τη συμφωνία άμυνας που συνήφθη εναντίον «του μεγάλου γείτονα στην Ανατολή», δηλαδή της Ρωσίας. Ωστόσο, προσπάθησε ότι οι κοινοί στρατιωτικοί μύες των τριών χωρών είναι "πολύ μικροί" για μια τέτοια προσπάθεια. Σε κλίμακα από το ένα έως το πέντε, μεταξύ σημαντικών παραγόντων για την εξασφάλιση της ασφάλειας της Δανίας, ο Χένρικ Μπρέιτενμπαχ βαθμολόγησε το ΝΑΤΟ ως πέντε, δίνοντας στη συμφωνία με τη Σουηδία και τη Νορβηγία δύο." 


ΤΕΛΙΚΑ ποιο θα είναι το μέλλον των Βορείων χωρών;

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

¨Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά :

«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».

Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . 

«Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : 

«Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » 

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : 

«Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

Παισίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

ΓΈΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ

Απόσπασμα από την γνωστή προφητεία-ποίημα του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού 

" Με μιας θα ανάψει  η φωτιά, από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη, ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη" 

ΠΗΓΗ http://anakalipto.blogspot.com/2012

Μετά από αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν είναι δυνατόν να μην τρέμει όλη η ανθρωπότητα γιατί σε λίγο θα στενάζει;

Πρώτη φορά στα χρονικά έχουν βγει τόσοι στρατηγικοί πύραυλοι στην επιφάνεια της γης κοντά σε σύνορα χωρών.

ΓΙΑΤΙ βγαίνουν άραγε;

Για να χρησιμοποιηθούν, ώστε να κάψουν την ΑΜΑΡΤΙΑ και την διδασκαλία της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ;

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας