Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Τώρα επείγει περισσότερο από κάθε άλλη φορά συντριπτικό προληπτικό χτύπημα κατά του ΙΡΑΝ;

 

Του Βασίλη Καπούλα  στο άρθρο του 

" Γεωπολιτικός σεισμός: Η Ρωσία συνδέθηκε με την Ινδία μέσω Ιράν με τις ευλογίες Κίνας – Η Ευρασία καταπίνει την Δύση & την Ηγεμονία των ΗΠΑ!"

Γεωπολιτικό σεισμό φέρνει η ένωση που επετεύχθη μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας με κόμβο το Ιράν μέσω του μεταφορικού διαδρόμου Βορρά-Νότου (INSTC). Και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς ο μεταφορικός διάδρομος θα ενωθεί με τον κινεζικό δρόμο του Μεταξιού με εμπόριο στα εθνικά νομίσματα των χωρών.

Η ρωσική εταιρεία logistics, RZD Logistics, ανακοίνωσε στις 7 Ιουλίου ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταφορά εμπορευμάτων από τη Ρωσία στην Ινδία μέσω του Διεθνούς Διαδρόμου Μεταφορών Βορρά-Νότου (INSTC).

Αυτή η πρώτη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω του INSTC έγινε σε συντονισμό με την ιρανική ναυτιλιακή εταιρεία του Ιράν Shipping Line Group (IRISL).

Το INSTC, το οποίο συνδέει τον Ινδικό Ωκεανό και τον Περσικό Κόλπο με την Κασπία Θάλασσα μέσω Ιράν, είναι ένας σημαντικός διεθνής ναυτιλιακός δρόμος για το ινδορωσικό εμπόριο μήκους 7.200 χιλιομέτρων.

Το φορτίο αναχώρησε από την Αγία Πετρούπολη στις 13 Ιουνίου, περνώντας από το λιμάνι Anzali της Κασπίας Θάλασσας και το ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas πριν φτάσει στην δυτική ακτή της Ινδίας, ελλιμενίζοντας είτε στο λιμάνι Nhava Sheva είτε στο λιμάνι Mundra.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/geopolitikos-seismos-svinei-i-igemonia-ton-ipa-i-rosia-syndethike-me-tin-india-meso-iran-me-tis-evlogies-kinas-i-evrasia-katapinei-tin-dysi/