Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

" είναι φτιαγμένο έτσι για να τρυπάει σε μεγάλα βάθη άρα το πιθανόν πιάνει Κρήτη και έτσι ενεργοποιεί το τουρκολιβυκό μνημόνιο"

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟ μήνα , τον μήνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στο ΠΆΣΧΑ του Καλοκαιριού για να μην ξεχνιέται ο τούρκος και χαλαρώνει από την τέχνη του.

" Το νέο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας θα αρχίσει τις επιχειρήσεις του στη Μεσόγειο τον επόμενο μήνα, ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της χώρας Φουάτ Οκτάι, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Anadolu».

Ως προς το σημείο της πρώτης του γεώτρησης, ο υπουργός Φατίχ Ντονμέζ είχε δηλώσει τότε ότι «αποστολή του θα είναι στη «Γαλάζια Πατρίδα». «Εξετάζονται 5 με 6 σημεία κι ένα από αυτά θα επιλεγεί», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το νέο γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» έχει μήκος 238 μέτρα και πλάτος 42 μέτρα, είναι 7ης γενιάς και θεωρείται το ισχυρότερο στον στόλο των γεωτρύπανων που διαθέτει η γείτονα .
Τα γεωτρύπανα 7ης γενιάς θα μπορούν να κάνουν θαλάσσια γεώτρηση σε μεγαλύτερο βάθος" ΠΗΓΗ https://www.protothema.gr/politics/article/1266530/tourkia-sti-mesogeio-ton-augousto-to-neo-ploto-geotrupano/

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Ελλάδα με όσα και με όσους σε έμπλεξαν