Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Γέροντας στο Παγγαίο " είδαμε την συντριβή του Ουκρανικού αεροπλάνου, λάβαμε την πληροφορία της προσευχής ότι ήταν γεμάτο φωτιά. Έγινε ΘΑΥΜΑ και σώθηκαν πολλοί αθώοι, όμως μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ ακολουθεί όταν πέσουν οι τύραννοι στον κόσμο με πάταγο για να σωθούν περισσότεροι " αυτά μας είπε και κλαίγοντας συμπλήρωσε "ήταν εκείνες τις ώρες η παρουσία της Παναγίας της Εικοσιφοινίσσης από το Παγγαίο,του Αποστόλου Παύλου από την φυλακή του στους Φιλίππους, έτρεχαν πολλοί Άγιοι, να αποδώσουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ στον ΑΓΙΟ ΘΕΟ και να μην το προσπεράσουμε" Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας (πρόχειρη ανάρτηση από κινητό)


,
"Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως το φορτίο αφορούσε εκπαιδευτικά και φωτιστικά βλήματα όλμων, πηγές της Πολιτικής Αεροπορίας λένε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" ότι η συγκεκριμένη πτήση δεν είχε δηλωθεί ως cargo flight και ότι η αποφυγή προσδιορισμού του φορτίου παραπέμπει σε πρακτικές παράνομης διακίνησης χημικών και επικίνδυνων όπλων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας ο γ.γ. του Δήμου Παγγαίου κ. Καλλινικίδης, δήλωσε ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και σοκαριστική κατάσταση η πτώση ενός αεροπλάνου και μάλιστα με πυρομαχικά..." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ - ΣΩΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ. 
ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ( να το λέτε καθαρά γιατί οι Αντιφίλιπποι και το Παλαιοχώρι σε αυτό το ιστορικό - πνευματικό  γεωγραφικό ανάγλυφο υφίστανται) 
ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΆΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας