Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ξεκινάει και κατεβαίνει η Ρωσία προς τα κάτω - τρέμει η Τουρκία (αυτές τις μέρες υπήρχε μεγάλη κινητικότητα και λέγαμε γιατί)

Από το αξιόπιστο https://warnews247.

" Θα “στραγγαλίσει” την ΕΕ: Η Ρωσία ετοιμάζει συντριπτικό πλήγμα στην Γεωργία για να κλείσουν όλοι οι αγωγοί πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν!
Λαβή Ρωσίας-Ιράν στην Κ. Ασία και Κασπία - Ενεργειακό «μπλακ άουτ
Πληροφορίες-σοκ διακινούνται σε ρωσικά ΜΜΕ για επικείμενο ενεργειακό συντριπτικό πλήγμα στην Δύση. Ρωσικά ΜΜΕ προετοιμάζουν το έδαφος ώστε η Ρωσία να κλείσει και την τελευταία ενεργειακή βάνα της Ευρώπης και συγκεκριμένα όλους τους αγωγούς που διέρχονται από το Αζερμπαϊτζάν προς την ΕΕ.

Το κτύπημα των Ρώσων θα επικεντρωθεί στον έλεγχο όλης της Γεωργίας και των αγωγών που διέρχονται από το έδαφος της" 
του Βασίλη Καπουλα

" ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ 
Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΑ ΑΕΡΙΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ και στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..( ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ)
ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ" - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας