Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

" αυτή την φορά θα πιαστούμε επάνω στα 201 χρόνια του 21"


Τα αίματα των πατεράδων μας της Μικρασιατικής προδοσίας θα πνίξουν τους τούρκους και τους χορηγούς των επί τη συμπληρώσει των 100 ετών αυτής.

Αν δεν ήταν η προδοσία των δυτικών το 22 τώρα ο μογγόλος δεν θα κόμπαζε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Αλλά πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί και να αφαιρεθούν οι προδότες από το παθητικό της ιστορίας. 

Λίγες ώρες πριν μπούμε στις μέρες του ΔΕΚΑΠEΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ η τουρκία βγάζει και προκαλεί με το θηριώδες κόκκινο γεωτρύπανο.

Βγαίνει και ο γνωστός Kalin (Tουρκία) και προκαλεί : 
" Απόλυτα νόμιμες οι έρευνες του πλοίου Abdulhamid Han – Άδικα ξεσηκώνουν τον κόσμο οι Έλληνες
«Ξεσηκώνουν τον κόσμο, επειδή πηγαίνουν τα πλοία μας σε περιοχές που επιχειρούν de facto να τις ανακηρύξουν ως δικές τους» είπε ο στενός συνεργάτης του Erdogan
Όπως και το Oruc Reis έτσι και το Abdulhamid Han θα πραγματοποιήσει έρευνες απόλυτα νόμιμες δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Recep Erdogan, Ibrahim Kalin.
Μιλώντας στο τουρκικό κανάλι Haber 7 τόνισε πως η Τουρκία δεν δίνει σημασία στους ισχυρισμούς των Ελληνοκυπρίων και των Ελλήνων πως παραβιάζουμε τις δικές τους περιοχές, γιατί «δεν υπάρχει καμία νομική βάση».
" Όλα αυτά την στιγμή που  η Ευρωζώνη θα υποστεί μία νέα «υπαρξιακή κρίση» παρόμοια με αυτήν που υπέστη στη χρηματοπιστωτική κρίση μια δεκαετία πριν; Οι αναλυτές δεν αποκλείουν τα σενάριο οι ρωγμές να οδηγήσουν στην κατάρρευση του κοινού νομίσματος

Το ευρώ, που έχει ήδη κατρακυλίσει φέτος στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο δεκαετιών, παραμένει χαμηλά σε δημοφιλία και υπόκειται σε αδυσώπητη πίεση καθώς η οικονομία της Ευρωζώνης οδεύει σταδιακά προς την ύφεση, σύμφωνα με δημοσίετμα του Bloomberg τη Κυριακή 30 Ιουλίου 2022." 

ο γείτονας ανέκαθεν χτυπάει όταν βρει ευκαιρία για αυτό και η αγανάκτηση του Γέροντα που δημοσιεύσαμε λίγες ώρες πριν  τις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του σουλτάνου.

"αρκετά σας αποχαύνωσαν, έχουμε ήδη ¨πόλεμο¨ με καθημερινές παραβιάσεις και απειλές;  '" θα  μας συστήσουν να δείξουμε οίκτο  στον τούρκο και τον δορυφόρο του στα βόρεια σύνορα μας;"  "αν επιτρέψει ο ΘΕΟΣ λόγω των αμαρτιών μας να πατήσουν πόδι για λίγο εδώ  μήπως  θα κάνουν χειρότερα από αυτά της Κύπρου ,της Μικράς Ασίας και της τουρκοκρατίας;" " μέχρι να τους πετσοκόψουν οι Ξανθοί" "τις αγάπες να τις κρατήσουν οι νεοποχίτες για το σκοτεινό αφεντικό τους"  μας είπε Κυριακάτικα άνθρωπος του ΘΕΟΥ και μας άφησε άναυδους.

και συμπληρώσαμε : 
Σύμπτωση άραγε... μόλις έφυγε η Γερμανίδα ΥΠΕΞ από την Τουρκία, η τελευταία μέσα  σε κάποιες ώρες έβγαλε το γεωτρύπανο και μας απειλεί.


Η Αναλένα Μπέρμποκ σε Αθήνα - Άγκυρα: «Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι ο Ερντογάν δεν κάνει μόνον σόου με την Ελλάδα» βλ.https://www.protothema.gr/politics/article/1270079/i-analena-berbok-
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
( δείτε βρε αδελφοί τα σπίτια στον Βόσπορο που ήταν της Ελληνικής ομογένειας που τα άρπαξαν οι τούρκοι στους ιστορικούς διωγμούς του Ελληνισμούμε την βοήθεια των γερμανών τεχνοκρατών συμβούλων τους)

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.