Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

" επειδή είναι της μόδας τα τσιπαρίσματα , ο τούρκος βάλθηκε να τσιπάρει και τον ουρανό πάνω από την γαλάζια πατρίδα του"

 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ "Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Haber Global, ο Τούρκος απόστρατος και πλέον τηλεοπτικός αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, απηύθυνε κάλεσμα προς την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κηρύξει ως τουρκικό, τον εναέριο χώρο πάνω από όλες τις περιοχές που καλύπτονται από το νεότευκτο δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας.

"Πάνω από τη Γαλάζια Πατρίδα που έχουμε χαράξει υπάρχει ανοιχτή Γαλάζια Πατρίδα;" αναρωτιέται. "Εμείς κοινοποιήσαμε στα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με την υφαλοκρηπίδα μας" απαντά ο ίδιος. Και συνεχίζει: "Πάνω από αυτήν διαθέτουμε εναέριο χώρο; Όχι. Μα γιατί δεν τον ανακοινώνεις";

"Πρώτη προτεραιότητα είναι να εφαρμόσουμε τη στρατηγική της απομόνωσης της Ελλάδας", λέει.

Και προσθέτει: "Δείτε τώρα τη Ρωσία την έχουμε στην τσέπη. Η Ρωσία ξέρετε πως ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ελλάδας και σήμερα η Ρωσία βρίσκεται στην τσέπη μας".

ΠΗΓΗ https://www.capital.gr/diethni/3649942/tourkos-analutis-na-kiruxoume-tourkiko-enaerio-xoro-pano-apo-ti-galazia-patrida-stin-tsepi-mas-oi-rosoi