Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

 

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΩΣ ΑΓΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΦΙΛΟΙ» ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ «ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!

Αναρτήθηκε από 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ…..

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ….

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…..

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ……

ΑΜΗΝ