Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

" είναι γεγονός ο ενεργειακός Αρμαγεδδών, θα βάζουμε εικόνες της ΠΑΝΑΓΙΑΣ έξω στις στάσεις των λεωφορείων και αλλού"

 

Στάση λεωφορείου στο Πευκοχώρι...

ΠΗΓΗ από fb

Gazprom: Επικαλείται "ανωτέρα βία" για μη παράδοση φυσικού αερίου προς την Ευρώπη

Η ρωσική Gazprom επικαλέστηκε "ανωτέρα βία" που την αναγκάζει σε μειωμένες παραδόσεις φυσικού αερίου σε τρεις τουλάχιστον πελάτες της, ένας εκ των οποίων η Uniper στη Γερμανία. Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός αναφέρει σε επιστολή του ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει τις εφοδιαστικές του υποχρεώσεις λόγω "έκτακτων" περιστάσεων εκτός του ελέγχου του. Πιθανή κλιμάκωση στην ένταση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

https://www.capital.gr/diethni/3647968/gazprom-epikaleitai-anotera-bia-gia-mi-paradosi-fusikou-aeriou-pros-tin-europi


Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλη την οικουμένη για πολλά χρόνια.

Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει  μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει  σε καλό τελικά.  Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχθεί  το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει  ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.

Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει  το πλάσμα Του….

Γέροντος Παΐσίου Αγιορείτου – ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ, Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ