Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

πάμε για παγκόσμιο φούντο και η Ελλάδα για βουτιές - κανείς δεν μπορεί να προλάβει πλέον τις ειδήσεις και τις εξελίξεις

 



ΦΩΤΟ Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού - δεν χρειάζεται να πούμε τι είπε γιατί όσα είπε σήμερα τα ζούμε 

ΛΑΒΡΟΦ : Πολεμικά πλοία της Ρωσίας και της Τουρκίας θα συνοδεύουν τα ουκρανικά πλοία σιτηρών μέχρι τον Βόσπορο...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ; ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ; ( το επισημάναμε σε προηγούμενα  άρθρα)

Απειλές Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει ότι τα νησιά δεν πρέπει να έχουν στρατό -Θα το μάθει»

Ανάλυση στη ρωσική ιστοσελίδα Eurasia Daily, υπό τον τίτλο «Η Τουρκία ετοιμάζεται να πάρει εδάφη από την Ελλάδα», εξηγεί τις τουρκικές βλέψεις επί των ελληνικών εδαφών στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου και «συμβουλεύει» την Τουρκία πώς να επιτύχει τους στόχους της.

Οι Ρώσοι πάνε Κίεβο για να ρίξουν τον Ζελενσκι. Νέα στροφή Ρωσίας: Ο Λαβρόφ δηλώνει τώρα ότι επιδιώκει "αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο." Οπωσδήποτε θα βοηθήσουμε τον ουκρανικό λαό να απαλλαγεί από το καθεστώς, που είναι απόλυτα αντιλαϊκό και εναντίον της ιστορίας", είπε ο κ. Λαβρόφ στο Κάιρο, προσθέτοντας ότι ο ρωσικός και ο ουκρανικός λαός θα ζήσουν μαζί στο μέλλον."

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΣΟΚ και ΔΕΟΣ η .Gazprom μειώνει τη ροή φυσικού αερίου του Nord Stream 1 στο 20%.Αμεσως το φυσικό αέριο πήρε 10%.

Μετά την ανακοίνωση της Gazprom η τιμή του φυσικού αερίου πραγματοποιεί ράλι άνω του 10% και έχει φτάσει στα 177 ευρώ η μεγαβατώρα.

Roubini: Mην τρέφετε αυταπάτες, η ύφεση σε οικονομίες και αγορές θα είναι βαθιά όσο και οδυνηρή

Σκάζει μεγάλη κρίση που υποβόσκει μεταξύ Ρωσίας και Ισραήλ και εδώ σε λίγο μοιράζουν κάρτες για να παίξουμε με τον αντίχριστο το παιχνίδι "πνευματικός θάνατος"

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΞΕΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΛΑΊΜΕ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

WSJ: Πιο ασφαλή τα ελληνικά ομόλογα από τα ιταλικά
ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;

DW: Τα «μυστικά» του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα και το σερβικό λόμπι των όπλων ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο

Αμερικανοί στρατιωτικοί: “Όλα τελείωσαν, η Ουκρανία έχει κολοσσιαίες απώλειες – Η Ρωσία κερδίζει σε όλα τα μέτωπα -Καταρρέουν Ευρώπη & ΗΠΑ”
"Τελείωσε το ουκρανικό κράτος που ξέρατε" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο

Σφοδρή επίθεση στην Ευρώπη και στους ηγέτες της εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή πολιτική κατά της Ρωσίας ως ένα «αηδιαστικό κοκτέιλ αγένειας και βλακείας», τη στιγμή που αυξάνεται η ανησυχία στην ΕΕ για τον κίνδυνο να κλείσει οριστικά η παροχή φυσικού αερίου από τη Μόσχα.
«Η σημερινή πολιτική των Ευρωπαίων απέναντι στη Ρωσία είναι ένα αποκρουστικό κοκτέιλ αλαζονικής αγένειας, εφηβικής παιδικότητας και πρωτόγονης βλακείας» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Medvedev. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο