Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

πιστεύει ο Πούτιν στις προφητείες; κάτι μας λέει ότι πιστεύει.

φωτο από το fb και την Φιλιππια Βενετσάνου


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Β.Πούτιν: Ανατέλλει μια νέα δίκαιη εποχή για όλους – Oι ελίτ της παγκοσμιοποίησης λεηλάτησαν δεκάδες λαούς – Aυτό τελείωσε! Επιστροφή των παραδόσεων και των αξιών - "Η Δύση έχασε το μυαλό της"

Ιστορική ομιλία εκφώνησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, σε μια ολομέλεια του φόρουμ του Οργανισμού Στρατηγικών Πρωτοβουλιών «Ισχυρές Ιδέες για τους Νέους Καιρούς».

O B.Πούτιν μίλησε για μια “νέα παγκόσμια πολυπολική τάξη” και για την κατάρρευση της παγκοσμιοποιητικής φιλελεύθερης τάξης η οποία έδρασε ως ένα “ολοκληρωτικό καθεστώς” λεηλατώντας ολόκληρες ηπείρους.Του Βασίλη Καπούλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Τελικά αδελφοί οι Προφητείες των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας είναι η μεγαλύτερη ΘΕΡΑΠΕΙΑ για την δαιμονικά χειμαζόμενη ανθρωπότητα των δίσεκτων καιρών μας. 

Τελικά αδελφοί εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι λογιζόμαστε σαν τυχεροί καθότι  πολλοί Άγιοι Γέροντες  μας εδώ στην μικρή αλλά μεγάλη πατρίδα μας προείπαν πολλά από αυτά που ήδη βιώνουμε.

Ακόμα και οι Ρώσοι υστερούν  γιατί τώρα οι εξουσίες τους άρχισαν να εντρυφούν στις Προφητείες λόγω πολεμικών συνθηκών (φυσικά όχι ο ρωσικός λαός που τις αγκάλιασε πριν χρόνια) , γιατί αν δεν υστερούσαν δεν θα έδιναν αέρα στα πανιά του σουλτάνου. 

Και αν μας πείτε και οι Ρώσοι βλέπουν τα συμφέροντα τους, θα σας λέγαμε ότι αν δεν παύσει η συμμαχία Πούτιν - Ερντογάν καμία προφητεία δεν θα πραγματοποιηθεί εκτός από αυτήν που πιστεύει ο Πούτιν και δεν έχει καμία σχέση με τις Προφητείες μας. 

Ο Ρώσος αυτή την στιγμή είναι Εργαλείο της Θείας Οικονομίας, την στιγμή που όλοι έπεσαν πάνω στον Έλληνα για να τον τσαλακώσουν.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας