Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ- ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥΒΟΛΟ

 


φώτο Λήμνος - απέναντι από τα ΣΤΕΝΑ

Αυτό είναι το κλειδί που θέλει προσοχή - την ασφάλεια των νηοπομπών του σιταριού από την Ουκρανία  θα αναλάβει μια ομάδα επιτήρησης του ΟΗΕ που θα εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΗΟΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΕΣ  ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ή όπως λένε οι τουρκαλάδες στην Γαλάζια πατρίδα και την ίδια στιγμή αυτοί θα παραβιάζουν τα πάντα.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..

ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ..θέλει μεγάλη προσοχή.


Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Τουρκία θα υπογράψουν αύριο τη συμφωνία για τις εξαγωγές σιτηρών από τα πολιορκημένα ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο γ.γ. του ΟΗΕ που είχε ανακοινώσει ότι θα ταξιδεύσει την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, θα παραστεί στην εκδήλωση για την υπογραφής της συμφωνίας μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ.

Νωρίτερα σήμερα άλλωστε, μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας είχε αναφέρει ότι οι εξαγωγές μπορεί να ξαναρχίσουν από τρία λιμάνια, αυτά της Οδησσού, του Πιβντένι και του Τσορνομόρσκ.

"Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε" τις παραδόσεις και από άλλα λιμάνια, είπε στους δημοσιογράφους ο Ουκρανός βουλευτής Ρουστέμ Ουμέροφ.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, την ασφάλεια των νηοπομπών θα αναλάβει μια ομάδα επιτήρησης του ΟΗΕ που θα εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Τα ρωσικά πλοία δεν θα έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν στα ουκρανικά χωρικά ύδατα. "Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη, ακόμη και αν υπογράψουν συμφωνία με τον ΟΗΕ", πρόσθεσε." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.capital.gr/diethni/3648719/tourkiki-proedria-upografetai-aurio-i-sumfonia-oukranias-rosias-gia-ta-sitira

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ- ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥΒΟΛΟ
Τουρκικά αεροπλάνα παραβίασαν 75 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο -Πέντε εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας