Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο Γενίτσαρος που ήθελε να γίνει σουλτάνος.


 

Φώτο ο ΑΓΓΕΛΟΣ της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

 

Γερόντας Αγιορείτης πριν μισή ώρα " άνοιξε την καταπακτή του Γ΄ΠΠ 

- η ΠΑΝΑΓΙΑ θα κάνει τα δέοντα με τον βέβηλο"  

Ξεκίνησε σαν Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και πάντα είχε ένα διακαή πόθο.

Ήταν όμως και φίδι κολοβό. Τι έκανε;

Τα πρώτα χρόνια της πολιτικής του θητείας πλεύρισε ένα κορυφαίο κομμάτι της  Ελληνικής πολιτικής σκηνής και το έπεισε ότι είναι φερέγγυος στο άνοιγμα μιας Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Γνώριζε πολύ καλά τα σχέδια που απεργαζόταν η νέα εποχή για την Ελλαδίτσα μας και ετοιμαζόταν από καιρό. Έπαιζε με όλα τα σκοτεινά κέντρα του παγκόσμιου ανθελληνισμού με το σχετικό αντίτιμο.

Όμως τον πόθο τον είχε μέσα του.

 

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Από τα νιάτα μου ήθελα να απελευθερώσω την Αγιά Σοφιά από την σκλαβιά και να την κάνω τζαμί»!

 « Σε παραλήρημα βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.ΤΕρντογάν ο οποίος δήλωσε πριν από λίγο ότι «απελευθέρωσε την Αγιά Σοφιά από την σκλαβιά της» παρά το γεγονός ότι πρόκειται για το Στολίδι της Ορθοδοξίας το οποίο οι ομοεθνείς του έκλεψαν από τον Ελληνισμό.

«Ήταν όνειρο από τα νιάτα μας να απελευθερώσουμε την Αγία Σοφία από τα δεσμά της σκλαβιάς της», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την προσευχή της Παρασκευής, ακριβώς μια εβδομάδα πριν η Αγία Σοφία λειτουργήσει ως τζαμί!

Μάλιστα είπε ότι πλέον έσπασαν αυτές οι αλυσίδες. Είπε ότι δεν τον δεσμεύει καμία από τις διεθνείς αντιδράσεις τονίζοντας: «Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμί είναι θέμα δική μας κυριαρχίας».

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι οι διεθνείς αντιδράσεις για την Αγιά Σοφιά είναι κενές περιεχομένου» Θεόφραστος Ανδρεόπουλος email: andreopoulos@pronews.gr

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/897268_rterntogan-apo-ta-niata-moy-ithela-na-apeleytheroso-tin-agia-sofia-apo

 

Αυτός όμως ο κρυφός πόθος του σουλτάνου έχει απέναντι του το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ιστορίας και της προφητείας.

ΤΏΡΑ είναι μόνο η ώρα της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ  ΡΟΜΦΑΙΑΣ και της ΑΥΛΑΙΑΣ.

Γερόντας Αγιορείτης  μισή ώρα ακριβώς πριν το αναρτήσουμε  " άνοιξε την καταπακτή του Γ΄ΠΠ - η ΠΑΝΑΓΙΑ θα κάνει τα δέοντα με τον βέβηλο" 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας