Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

« θα φωνάξουν – θα φωνάξουν και θα τους περάσει στο τέλος. Αν έρθει και κάτι άλλο, θα ξεχάσουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ οι Έλληνες » φαίνεται να είναι το παγκόσμιο επίπεδο διαχείρισης της κρίσης με την τουρκία.


Άνοιξαν οι κερκόπορτες και έκλεισαν οι πόρτες σε όλα τα Forum.

Παραδείγματα ιστορικά μίμησης ανθελληνισμού αλλά και απολιτισμού από ΕΕ, Μεγ. Βρετανία, Ρωσία.

Οι δηλώσεις τους θα καταγραφούν για να δείχνουν την συμβολή τους στην αποδόμηση της πολιτισμικής κουλτούρας της ανθρωπότητας.

Πληροφορίες που έχουμε είναι: « οι εργασίες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών για την μετατροπή του Ορθόδοξου Ναού της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί, θα συνοδευτούν και με παράλληλες εργασίες που δεν μπορούσαν να γίνουν, όταν αυτή λειτουργούσε σαν μουσείο. Δηλ. θα γίνουν εργασίες στις δαιδαλώδεις στοές κάτωθεν αυτής, ώστε με τον τρόπο τους να αποδομηθεί ο θρύλος του μαρμαρωμένου βασιλιά . Όλες αυτές οι εργασίες θα γίνουν υπό την επίβλεψη των πιο ισχυρών μάγων της τουρκίας»

Αυτό κάποιοι το λένε κυριαρχικό δικαίωμα της τουρκίας;

Φυσικά και δεν θα καταφέρουν τίποτε εκτός από το να προσελκύσουν την ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ.

Το ότι είμαστε μόνοι μας το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Το ότι έχουμε αμέριστη βοήθεια τώρα από τον Ουρανό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια.

 «  Ει ο Θεός μεθημών ουδείς καθημών»

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ άνοιξε την καταπακτή και βγαίνουν όλα τα φαντάσματα της λατινοκρατίας και της τουρκοκρατίας, αλλά και της μνημονιοκρατίας.

Από την  ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα παυτεί το πνεύμα της σημερινής βαρβαροκρατίας που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα.

Τελικά τις καλύτερες και χειροπιαστές κυρώσεις στην τουρκία για το ανοσιούργημα αυτό θα τις επιβάλλει ο Ουρανός που παρακολουθεί τα δρώμενα και είναι πιο μπροστά από αυτά.

Η ίδια η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα κλονίσει την πολιτική  υγεία του Ερντογάν αλλά  και των άλλων που λέγονται σήμερα ηγέτες.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας