Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Τα τελευταία χρόνια και ιδίως το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε πολλούς «καλούς Χριστιανούς» να εναντιώνονται απέναντι στον Άγιο Παϊσιο με ευγενικό τρόπο, ώστε να μην γίνεται αντιληπτός άμεσα από τους ακροατές ή και τους τηλεθεατές αντίστοιχα, ο αιρετικός τους λόγος.


ΠΗΓΗ από το https://panagiamegalohari.gr/

 « Δυστυχώς κάποιοι από δαύτους, έχουν εισχωρήσει και στους κόλπους της εκκλησίας , οπότε και παρασύρουν με τον ψευδή λόγο τους, μεγάλη μερίδα πιστών.

Ελπίζω σύντομα η εκκλησία να πάρει θέση σε αυτό, αλλά ακόμη και αυτό να μην συμβεί, τα γεγονότα θα μιλήσουνε από μόνα τους.

Νιώθω λύπη και αηδία όταν από στόματα, δήθεν, τάχα «καλών χριστιανών», ακούω πως ο Άγιος Παϊσιος…

Είτε, δεν προφήτευσε…

Είτε, πολλές φορές, έπεσε ο ίδιος σε πλάνη, γιατί…, άνθρωπος ήταν, έκανε και λάθη, (όπως λένε)… και το χειρότερο απ’ όλα….

Ότι για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που τον επισκέπτονταν και του ζητούσαν λόγια παρηγοριάς για τον μέλλον του ελληνισμού, εκείνος, τους έλεγε ψέματα ή αστειευόταν μαζί τους, μόνο και μόνο για τους ηρεμήσει και να τους ξελαφρώσει από τα ερωτηματικά τους.

Και μέσα σε όλα αυτά τα εμετικά λόγια τους, εάν τα παρακολουθήσετε με προσοχή(σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν), θα διαπιστώσετε ότι δεν τον αποκαλούνε άγιο, ούτε και τώρα, μετά δηλαδή την επίσημη αγιοκατάταξή του.

Τον αποκαλούνε απλά ΄΄γέροντα Παϊσιο΄΄.

Να είστε σίγουροι αδελφοί μου ότι, ΄΄ Λόγος Αγίου Παϊσίου, ίσον Λόγος Θεού ΄΄ και ο Θεός κρατάει πάντα τον λόγο του!

Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα είπε ο Άγιός μας!

Στο βίντεο υπάρχει μαρτυρία – απάντηση για όλους αυτούς, που έχουν διαφορετική άποψη για τα γεγονότα που έρχονται.

Για όλους αυτούς δηλαδή, που αρέσκονται να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο του Αγίου μας, κατευθυνόμενοι από τα όποια αφεντικά τους.» https://panagiamegalohari.gr/agios-pa%ce%90sios-afti-ti-fora-o-christos-tha-dosi-mia-efkeria/

 

Εμείς θα συμπληρώναμε ας δούνε τι συμβαίνει στις μέρες μας και μετά να δούνε το πρόσωπο τους στον πνευματικό καθρέφτη της συνείδησης τους, μήπως σκοτείνιασε;

Και ας ακούσουμε τον ΑΓΙΟ που μας μίλησε για τον αδυσώπητο πόλεμο που διεξάγεται στις μέρες μας.

« Όσιος Παΐσιος: Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει  ο Χριστός;

Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την Θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος.

Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει  το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί  στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους…

… σώσει  από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει  μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια.

Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει  ο Χριστός, θα δώσει  μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει  όλο το κακό και θα το βγάλει  σε καλό τελικά.

Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.

Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι.

Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Έτσι θα κηρυχθεί  το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθει  ως Κριτής να κρίνει τον κόσμο.

Άλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήσει το πλάσμα Του.»

Γέροντος Παΐσίου Αγιορείτου
ΛΟΓΟΙ Β’
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ