Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

« Πένθιμα θα ηχούν οι καμπάνες για την Αγιά Σοφιά» - καλά όλα αυτά αλλά να ανασκουμπωθούμε για να χτυπήσουν και ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ αφού μας τα είπαν όλα οι άγιοι πατέρες μας και εμείς κάναμε πως δεν ακούμε.



« Ι.Μ. Πατρών: Πένθιμα θα ηχούν οι καμπάνες για την Αγιά Σοφιά» από το https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/38230-im-patron-penthima-tha-ixoun-oi-kampanes-gia-tin-agia-sofia

« Με εγκύκλιό του προς τον Ιερό Κλήρο και τον Πατραϊκό Λαό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 κατά την ώρα που θα βεβηλώνεται ο Ναός της του Θεού Σοφίας της Κωνσταντινουπόλεως, την ώρα που θα υβρίζονται για μια ακόμα φορά τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, από τους απογόνους των βαρβάρων κατακτητών της Βασιλίδος των πόλεων, εκείνη την ώρα θα τελεσθή η Ιερά Παράκληση προς την Παναγία μας την Ελευθερώτρια του Γένους μας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών με την συμμετοχή συνόλου του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παράλληλα θα ηχούν πένθιμα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών της πόλεως των Πατρών και όλων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως.»

Εμείς όμως ακούγαμε και φωνάζαμε « η ΠΟΛΗ θα παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα λειτουργηθεί»

Τώρα ανθρωπίνως δεν γίνεται τίποτε καθότι τόσα χρόνια δίναμε εξετάσεις και μέναμε στάσιμοι στην μετάνοια, στην αφύπνιση και στην εγγρήγορση.

Γλυκανάλατα λόγια δίχως στόχευση , την στιγμή που οι άγιοι μας έλεγαν τι θα αντιμετωπίσουμε εμείς κάναμε τους καλούς στις εξουσίες που δούλευαν για την δήθεν ελληνοτουρκική φιλία.

Από το 2013 δηλώνει ο σουλτάνος ότι επιθυμεί να μετατρέψει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε τζαμί

Ιδιωτικές πρωτοβουλίες ( σαν την προσωπική συνεχόμενη αρθρογραφία δίχως χορηγούς αλλά με χορηγό την ΠΑΝΑΓΙΑ μας)  από τότε για να αφυπνιστεί ο κόσμος χαρακτηριζόταν ως γραφικές και εξεζητημένες.

Σήμερα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Έστω και τώρα να ανασκουμπωθούμε για να χτυπήσουν και ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ οι καμπάνες σε όλη την επικράτεια.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας