Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Το διπλωματικό επεισόδιο που δεν λύνεται μαζί με τα άλλα που τρέχουν μας οδηγούν σε ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ;


( ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε αυτούς  που θεωρούν τα προρρηθέντα υπό των ΑΓΙΩΝ μας ως χιλιαστική πλάνη γιατί έτσι βολεύει το σύστημα - φτάσαμε στο αμήν και αυτοί εξουθενώνουν προφητείες των πατέρων μας)

" θέλουν δεν θέλουν η ΑΝΑΛΑΜΠΗ της Ορθοδοξίας έρχεται καλπάζοντας σαν τον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ"  

και πάμε στο θέμα μας ...  Από το 2016 δεν λύνεται

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του.

Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον.

Στην παντοδυναμία και στην έπαρση ξεκινάει η πτώση (Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας) – ισχύει και για εμάς

Η πατρίδα μας έχει τώρα ανοικτές πληγές και αιμορραγεί

πρέπει να γίνουμε όλοι πνευματικοί και πραγματικοί αιμοδότες της.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ 1990

« Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. 

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο»

16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λίγες ώρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην τουρκία

« Το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk της τουρκικής αστυνομίας, έφτασε στη χώρα μας τότε χωρίς σχέδιο πτήσης. Ζήτησε και έλαβε άδεια για έκτακτη προσγείωση  ενώ αρχικά εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 11:45 το πρωί και προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 11:51.

Όταν μπήκε στο FIR Αθηνών σηκώθηκαν δύο ελληνικά F16 για να συνοδεύσουν το Black Hawk έως ότου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”.Και οι οκτώ  στρατιωτικοί είχαν αφαιρέσει τα διακριτικά τους από τις στολές τους και ήταν τρεις ταγματάρχες, τρεις λοχαγοί και δύο αρχιλοχίες.

Και τα οκτώ άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Ζήτησαν πολιτικό άσυλο και παρά τις έντονες αντιδράσεις και πιέσεις της Τουρκίας, η Δικαιοσ΄θνη αποφάσισε να μην εκδοθούν, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ζωή τους.» https://www.evros-news.gr/

 15 Ιουλίου  2020

 

Την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία ζητά η Άγκυρα μέσα από ανάρτηση στο Facebook της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.

 

 

Με λίγα λόγια, η Τουρκία, η οποία επικαλέστηκε την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί, καλεί την ελληνική κυβέρνηση να μη λάβει υπόψη τις δικαστικές αποφάσεις και να εκδώσει στην Άγκυρα τα άτομα τα οποία θεωρεί ως υποκινητές του πραξικοπήματος.

Συγκεκριμένα η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα αναφέρει:

«Περιμένουμε 4 χρόνια τώρα για την έκδοση των 8 πρώην αξιωματικών του στρατού (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/agkyra-se-athina-na-ekdothoyn-toyrkoi-axiomatikoi

 


Αυτά που ειπώθηκαν από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ λόγω των σημερινών συγκυριών ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα.
Η πρόρρηση του ΑΓΙΟΥ ήδη τρέχει κάτω από την μύτη μας και ακόμα να κατανοήσουμε όλοι την κρισιμότητα των περιστάσεων.
Όταν κάτι που είπε ο Όσιος Παίσιος επιβεβαιώνεται κατά τα 2/3, είναι λογικό να περιμένουμε ΚΑΙ την ολοκλήρωση του .

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ κυριολεκτεί καθότι ο λόγος του είναι πνευματοκίνητος.

Τι είπε ακριβώς ο ΑΓΙΟΣ και επισημάνθηκε κατά κόρο στο διαδίκτυο:

 

Από την στιγμή που δεν παραδίδονται οι οκτώ, οι εξελίξεις βαίνουν προς ολοκλήρωση σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ;

ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ 1990

« Μου λέει ο γέροντας 

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».  

Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»  

«Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»

Όλα τα παραπάνω εμπεριέχονται στην συγκλονιστική ανέκδοτη μαρτυρία που διέσωσε ο αυτήκοος μάρτυρας της κ. Κώστας Δεσπότης από τα χείλη του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ το 1990 και αναρτήθηκε από το ιστολόγιο ΗΓΓΙΚΕΝ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012 τέσσερα χρόνια πριν έλθει το τουρκικό πραξικόπημα και τα παρελκόμενα του.

Την παραθέτουμε εξ ολοκλήρου για να κατανοήσουμε με σαφήνεια το πνεύμα της.

Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη

Από το «ΗΓΓΙΚΕΝ», 23 Σεπτεμβρίου 2012

« Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του.

Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά.
Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.

Μου λέει «μην τον πειράζεις τον σάκκο»…

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει «Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ’ το εδώ να το δω κι εγώ.»

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει «τίνος είναι αυτό;». Του λέω «είναι του φίλου μας του Β.» ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει «είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε.»

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω «γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».

Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. 

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».


Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»

«Όχι!», μου λέει. »Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. 

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. 
Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»» http://topothoumeno.blogspot.com/2018/03/blog-post_67.html

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».  

Πράγματι το μυαλό των δήθεν φίλων μας είναι στο ζωτικό- κρίσιμο χώρο από τον οποίο πρόκειται να διέλθουν ενεργειακοί αγωγοί προς την ΕΥΡΏΠΗ .

Αυτό το ζωνάρι γης από τα ΣΤΕΝΑ, την Θράκη , την Μακεδονία , τα Σκόπια, την Ήπειρο και την Αλβανία είναι σημείο στοχευμένων αναδιατάξεων ( βλ πρόσφατες και μελλοντικές συμφωνίες που πρόκειται να μας ταλαιπωρήσουν )

Πάμε όμως στο διπλωματικό επεισόδιο

Το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ δεν λύνεται επιβεβαιώνοντας τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.

ΠΈΡΑΣΑΝ τόσα χρόνια, το παραπάνω διπλωματικό επεισόδιο δημιουργεί σήριαλ άλλων τέτοιων και όχι μόνο λύνεται αλλά επιδεινώνει τις σχέσεις των δυο χωρών.

Πόσα χρόνια θα κάνει ακόμα για να λυθεί;Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του.

Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον.

Στην παντοδυναμία και στην έπαρση ξεκινάει η πτώση (Προς στιγμήν ο Αγαρηνός μέγας) – ισχύει και για εμάς

Η πατρίδα μας έχει τώρα ανοικτές πληγές και αιμορραγεί

πρέπει να γίνουμε όλοι πνευματικοί και πραγματικοί αιμοδότες της.

Τα πράγματα επιδεινώθηκαν
δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά και ΑΓΙΟΥΣ- ΗΡΩΕΣ. 

Χρειαζόμαστε φυσικές παρουσίες με ηθικό – αγωνιστικό και ηρωικό ανάστημα . 

Δεν ομιλούμε πλέον για διαχείριση  τοπικών κρίσεων αλλά για διαχείριση παγκόσμιων εξελίξεων .

Η Συρία ,η Μέση Ανατολή, η Αν. Μεσόγειος , το ΑΙΓΑΙΟ , τα ΣΤΕΝΑ , τα Βαλκάνια είναι ένα εν δυνάμει ενιαίο πολεμικό μέτωπο. 

Ένα μέτωπο κατεξοχή δαιμονικό καθότι ότι παίζεται αυτή την στιγμή είναι εξ αιτίας της ενεργειακής πλεονεξίας- απληστίας και της έχθρας εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Η πατρίδα μας έχει να αντιπαρατεθεί με χιλιάδες δαίμονες. 

Μας χρωστούν πατρίδες και με την μοιρασιά που έρχεται εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να μας τις δώσουν πίσω. 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας