Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

η ΡΩΣΙΑ αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο μέσα στην Μαύρη Θάλασσα.( Βίντεο που αποδέσμευσαν πριν λίγα 24ωρα)


Η εικόνα είναι ενδεικτική της τιμής και της αγάπης του Ρωσικού Λαού προς την αγία του , την Οσία Ματρώνα την Ρωσίδα που  αν και αόμματη έβλεπε με τα μάτια της ψυχής και προείπε πολλά από  αυτά που ήδη βιώνουμε.

Η ΡΩΣΊΑ ετοιμάζεται μέσα στην Μαύρη Θάλασσα γιατί γνωρίζει ότι αυτό που ανάβει στο ΑΙΓΑΙΟ και την Αν. Μεσόγειο θα επεκταθεί στα ΣΤΕΝΑ και μέσω αυτών στην Μαύρη Θάλασσα.

« Δυνάμεις της ρωσικής Νότιας και Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας έλαβαν μέρος στις μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κριμαία.


Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις ασκήσεις στις οποίες συμμετείχε και ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας.
Στο βίντεο οι χερσαίες, ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους. Τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποβιβάζονται από αρματαγωγά, πολεμικά πλοία πλέουν σε σχηματισμό και δοκιμάζουν τα πυροβόλα τους και μαχητικά αεροσκάφη σκίζουν τους αιθέρες.

Στην άσκηση έλαβαν μέρος πάνω από 149.000 στελέχη των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.» https://www.onalert.gr/kosmos/entyposiaka-plana-apo-tis-askiseis-toy-rosikoy-stoloy-tis-mayris-thalassas-vid/390882/


Μπορεί ο σουλτάνος να βεβήλωσε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , μπορεί να επιθυμεί να μεταφέρει την πρωτεύουσα του από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη, μπορεί να τηλεφωνεί στον Πούτιν γιατί  νοιώθει ανασφάλεια, αλλά δεν γνωρίζει την κουλτούρα του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού που έχει προστάτη και σημαιοφόρο του, τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΕΑ τον Πρωτόκλητο.

Η κουλτούρα που εμπνέει αυτό το στρατιωτικό φρόνημα των Ρώσων ναυτών είναι ότι ο προστάτης τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είναι ο εγγυητής σε αυτό που έρχεται , άσχετα με τις επίπλαστες γεωπολιτικές ισορροπίες.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο προστάτης τους είναι αυτός, που τους καλεί μέσα στην ιστορία να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, γιατί αυτός είναι και ο ιδρυτής της  πρωτόθρονης Εκκλησίας της , όταν ο ίδιος κήρυξε στον αρχαίο Βύζαντα ( Ελληνική αποικία των Μεγαρέων , την σημερινή ΠΟΛΗ ) τον Ευαγγελικό Λόγο πριν ανέβει Αποστολικά για να διαδώσει τον ΧΡΙΣΤΟ στα μέρη της σημερινής Κριμαίας και Αζοφικής.  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας