Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ο Ερντογάν ο κακομοίρης μίλησε μόνος του για το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ( Βυζάντιο) δίχως να τον ρωτήσει κανείς.


Πολλές φορές επισημάναμε ότι ο Ερντογάν είναι ο καλύτερος διαφημιστής των Προφητειών και των Προρρήσεων των ΑΓΙΩΝ της ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ.

Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε γιατί ο σουλτάνος επί ματαίω προσπαθεί να διαχειριστεί τους λόγους των αγίων πατέρων μας προς ίδιο όφελος.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Σου λέει ο Ερντογάν

« γιατί ο μεν Ελληνικός λαός νοιάζεται για το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, ενώ οι αρχές και οι  εξουσίες του όχι μόνο ενδιαφέρονται για αυτό, αλλά και το αγνοούν επιδεικτικά , ας απαντήσω λοιπόν εγώ στους Έλληνες, να τους κόψω τα όνειρα και σαν γνήσιος γενίτσαρος που είμαι να κάνω το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ δικό μου;»   

 

«Η Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσει από το όνειρο του Βυζαντίου, από το οποίο δεν ξυπνά εδώ 567 χρόνια», αναφέρει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι

 

Φυσικά και δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε ακριβώς γιατί ο Ελληνικός πιστός λαός των Ρωμιών πότε δεν κοιμήθηκε, αν εξαιρέσουμε το κατεστημένο μας, που πάντα μέχρι σήμερα ταυτιζόταν με τις θέσεις του σουλτάνου.

 

Τώρα στο κατεστημένο αυτό ο Ερντογάν του κουνάει το  μαντήλι του αποχαιρετισμού  ότι ενεργεί έτσι  για να το ανατρέψει.

 

Οι Ρωμιοί δεν κοιμήθηκαν ποτέ και προσβλέπουν, αλλά και βλέπουν ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς ξυπνάει ( αυτό τον θρύλο που δεν είναι θρύλος φοβάται η τουρκία)

 

Άπειρες οι αναφορές ειδικά μέσα στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μαρτυριών από  τούρκους που βιώνουν θαυμαστά- παράδοξα  γεγονότα με την εμφάνιση των « αγίων φαντασμάτων των Ρωμιών». 

Για τους κρυπτοχριστιανούς δεν θα μιλήσουμε , θα μιλήσουν εκείνοι για το τι βιώνουν την ευλογημένη εκείνη ημέρα της συνάντησης μας. 

 

Από εδώ και πέρα όμως  η παραφροσύνη θα κτυπάει κόκκινο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.

 

Στην ανακοίνωση - πρόκληση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γίνεται αναφορά σε περιστατικό καψίματος τουρκικής σημαίας στη Θεσσαλονίκη, με τον Ακσόι να ισχυρίζεται ότι «αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια δεν έχουν πάρει μάθημα από την Ιστορία και ας θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στην τουρκική σημαία». https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/899689_toyrkiko-ypex-kata-elladas-xypniste-apo-vyzantino-sas-oneiro

 

Πολλοί αγιορείτες πατέρες μας επιβεβαίωσαν ότι με αυτό που τόλμησε ο βέβηλος άνοιξε την καταπακτή του Γ΄ΠΠ.

 

 Οι προφητείες που πολλοί εδώ μέσα στην πατρίδα μας  προσπάθησαν τόσα χρόνια να εξουθενώσουν  με πολλούς τρόπους ( το γνωρίζουμε από προσωπικές επιθέσεις που δεχτήκαμε και δεχόμαστε και μάλιστα από αυθεντίες καλούς χριστιανούς) σήμερα αυτές οι προρρήσεις ευθυγραμμίστηκαν με την καθημερινότητα που βιώνουμε.

 

Η ενότητα , το εθνικό φρόνημα , η συναλληλία , η ανθρωπιά και η μετάνοια μας είναι το ζητούμενο του ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

 

« Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι το τέλος του μεγάλου παιδαγωγικού κανόνος του Ελληνικού Ορθόδοξου Γένους. Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι η πραγματικότητα της επανεκκίνησης της συναλληλίας, του φιλότιμου και της αρχοντικής λεβεντιάς.

Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ είναι η αναστήλωση του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού στην σωστή αποστολική του πορεία.»

αυτά γράφουμε στην ακροστιχίδα του μπλόγκ των ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΩΝ και εκεί μένουμε με Πίστη και Ελπίδα.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας