Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΑΔΑ ξεκινάει ο εφιάλτης. Πάρε τον ΣΤΑΥΡΟ στα χέρια σου και μην φοβάσαι.( ΒΙΝΤΕΟ)


 Φώτο από την ακριτική - προμαχούσα Μυτιλήνη 

Δεν είναι μόνο η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ , δεν είναι οι προαναγγελθείσες καταπατήσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο ΑΙΓΑΙΟ και νότια της Κρήτης, αίφνης πολλές φωτιές μπήκαν στην επικράτεια και αυξήθηκαν οι ανθρώπινες ροές στα Ελληνικά νησιά μας. Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ευκολία με την οποία μπορούν να αποβιβάζονται οι παράνομοι μετανάστες στα νησιά μας, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η ΡΟΔΙΑΚΗ.

https://youtu.be/OyZJpy8uTq8

« Η αποβίβαση, έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλία των Κρητικών, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Ρόδου και αν μη τι άλλο προβληματίζει έντονα η ευκολία με την οποία τα κυκλώματα διακίνησης μπορούν να στέλνουν στα νησιά μας παράνομους μετανάστες.

Συνολικά, υπολογίζεται ότι 20 άτομα (μεταξύ των οποίων και παιδιά) κατάφεραν ν αποβιβαστούν στο νησί μας. Στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν προς διάφορες κατεύθυνσης, μέχρι να φθάσει στο σημείο δύναμη του Λιμεναρχείου της Ρόδου και της αστυνομίας οι οποίοι τους συνέλαβαν για να ακολουθηθούν σε βάρος οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο» https://www.rodiaki.gr/article/441044/binteo-ntokoymento-etsi-apobibasthkan-anenoxlhtoi-proxthes-sth-rodo-20-paranomoi-metanastes.