Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Σημείο τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα «Εκείνο το Καλοκαίρι που δεν θα έχει Τουρίστες;» « το ΘΕΡΟΣ των προφητειών»


Εννοείται ότι δεν θα κυκλοφορούν τουρίστες ένθεν και ένθεν του Ελληνικού Αρχιπελάγους του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Πλέον ευθυγραμμίζονται οι πιο επωφελείς συγκυρίες για τον θρασύτατο επεκτατισμό της τουρκικής πλευράς που ασφυκτιά από πρωτοφανή εσωτερικά προβλήματα.
Μας περιέγραψαν τον τούρκο σαν τρομοκράτη και τις δράσεις του  σαν ασύμμετρη απειλή , σαν υβριδικό πόλεμο.
Που να γνώριζαν ότι είναι και υγειονομική απειλή – βόμβα;
Το φετινό καλοκαίρι θα ονομαστεί  « το θέρος των προφητειών και των αγίων πάτερων μας γιατί ολοζώντανα αυτοί  θα κινούνται δίπλα μας»


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Λένε ότι η καραντίνα πειράζει το μυαλό και την σκέψη στον άνθρωπο που λογίζεται μόνο  την ώρα και την στιγμή να ξεχυθεί στην ελευθερία του αλλά και να στηρίξει με την εργασία του την βιοτή αυτού και της οικογενείας του.
Και στην τουρκία έχουν καραντίνα, αλλά φαίνεται όχι για όλους.
« άκου παιδί μου»  , μας είπε χθες το βράδυ ένας Γέροντας.
-         Μόλις φτιάξει ο καιρός, σε λίγες μέρες ο τούρκος θα μας φέρει από απέναντι όχι μόνο πρόσφυγες, αλλά και ανθρώπους από τις φυλακές που άνοιξε γιατί δεν μπορεί να τους συντηρήσει, θα μας φέρει ανθρώπους που υποφέρουν από λοιμικές ασθένειες, άκρως μεταδοτικές.
-         Και ενώ εμείς λόγω των υγειονομικών μέτρων που θεσπίστηκαν δεν μπορούμε να πάμε στα νησιά μας  , αντίθετα αυτοί  που θα στέλνει ο Ερντογάν με διάφορους τρόπους και προφάσεις , μάλιστα βάζοντας πλάτες κάποιοι  δυτικοί  που θα μας μέμφονται  να δείξουμε ανθρωπισμό, θα προσπαθούν να σπάσουν την καραντίνα των Ελληνικών νησιών.
-         Όλες αυτές οι μετακινήσεις στο ΑΙΓΑΙΟ γίνονται εύκαιρες την στιγμή που ο τουρκικός τουρισμός στα μικρασιατικά παράλια απλώς φέτος δεν θα υφίσταται.
-         Που θα τους πάμε όλους αυτούς αν τολμήσουν να αποβιβαστούν ; θα τους αφήσουμε στα νησιά ; θα τους μεταφέρουμε στην ενδοχώρα;
-         Αμ δεν θα είναι μόνο αυτό που μας ετοιμάζει ο σουλτάνος που τον πνίγουν τόσα εσωτερικά προβλήματα;
-         Στο μυαλό των τούρκων φέτος το καλοκαίρι είναι να μας κάψουν στην κυριολεξία, όπως γινόταν κάθε χρονιά, τώρα λίγο παραπάνω γιατί ετοιμάζονται για τα άλλα.
-         Αν βάλεις την απειλή από την Αλβανία πρέπει να προσθέσεις και την απειλή στην Κρήτη.
-         Αυτές οι δυο απειλές πάλι θα γίνουν  με μεταφορές δικών τους ανθρώπων εκεί ( τζιχαντιστών τούρκων και αλβανών)
-         Ο τούρκος ιστορικά περικυκλώνει το υποψήφιο θύμα του , το αποδυναμώνει με παρελκυστικές κινήσεις και ύπουλα κτυπάει.
-         Αυτό το καλοκαίρι που δεν θα έχει τουρισμό το ΑΙΓΑΙΟ το περίμενε ο τούρκος πως και πως.
-         Αυτά παιδί μου γράψε και πες τα, άλλωστε φαίνονται από μόνα τους.
-         Ο Έβρος ήταν μια πρόβα , Δόξα τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ που η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ανέλαβαν εκεί πάνω γερό πόστο.
-         Τώρα να παρακαλούμε να αναλάβουν πόστο και στο ΑΙΓΑΙΟ μας.
-         Απλώς αυτό το καλοκαίρι τώρα που φτιάχνει ο καιρός τον  τούρκο δεν τον κρατάει καμία καραντίνα και κανένα αντιλυσσικό εμβόλιο
-         Ξαναγύρισε στις αγκαλιές των παλαιών αφεντικών του.
-         Ότι αρπάξει, θα το αρπάξει γρήγορα , την στιγμή που η διεθνής κοινότητα θα βλέπει παγκόσμια οικονομική αναταραχή.
-         Το φετινό καλοκαίρι θα ονομαστεί  « το θέρος των προφητειών και των αγίων πάτερων μας γιατί ολοζώντανα θα κινούνται δίπλα μας»
 Αυτά μας είπε ο Γέροντας . Τώρα αν έπρεπε να τα πούμε αξιολογείστε το εσείς. Πιστεύομε ότι κάποιος που πονάει και προσεύχεται μπορεί να δώσει και αυτός κάτι στα συμβαίνοντα και στα επιγενόμενα των ημερών μας.
ΠΟΙΟΣ άραγε ακούει;
Από τον Αύγουστο του 2015, όταν τα προσφυγικά κύματα διερχόταν προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδος δια  της αρθρογραφίας μας φωνάζαμε, ότι πίσω από αυτό κρύβεται η μεγαλύτερη ασύμμετρη απειλή εναντίον της Ελλάδος με τις χορηγίες σκοτεινών κέντρων και τις εργολαβίες των τούρκων δουλεμπόρων που όχι μόνο κερδοσκοπούσαν αλλά άνοιγαν μια τεράστια γεωπολιτική παγίδα για την πατρίδα μας.
ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ;
 Από  8 Αυγούστου του 2015 αρθρογραφήσαμε:
« ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ των Τούρκων. Δημιουργία ¨ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨ στο ΑΙΓΑΙΟ εξ αιτίας του μεταναστευτικού κύματος;‏»
Και να που έγιναν της μόδας πάλι οι ¨ζώνες ασφαλείας¨ σαν γεωστρατηγικός σχεδιασμός επιβολής χάραξης νέων συνόρων στην ευρύτερη γειτονιά μας.
Είναι εύκολο μετά την υποτιθέμενη εμπλοκή στο Αιγαίο η Τουρκία που είναι ΄μανούλα΄ σε αυτά να επικαλεστεί ανθρωπιστική κρίση λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού μεταναστών ανάμεσα σε πολεμικά πυρά και να κοινητοποιηθεί η Παγκόσμια κοινή γνώμη για να δημιουργηθούν ¨ ΖΩΝΕΣ ανθρώπινης Ασφάλειας¨ με ειδικούς όρους στα Ελληνικά νησιά;
Και όλα αυτά θα τα κάνει η Τουρκία για να κερδίσει πόντους στο διπλωματικό αλισβερίσι και να προωθήσει τους επεκτατικούς σχεδιασμούς στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου.
Φυσικά απέναντι σε μια Ελλάδα που ωδινάτε από μνημονιακούς πόνους.
Ο σουλτάνος τρίβει τα χέρια του, απλώς περιμένει το καλοκαίρι που δεν θα έχει τουρισμό για να έχει άπλετο χρόνο δράσεων και ενεργειών και πριν ξεκινήσει η νέα καραντίνα του Σεπτεμβρίου, όπως την διαφημίζουν.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί
ΕΛΛΗΝΕΣ ψηλά το κεφάλι

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας