Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Πότε θα επανέλθει η κανονικότητα; μπορεί να γίνουν ακανόνιστα πράγματα; Ιατρός μοναχός που σπουδάζαμε μαζί, μας μετέφερε τα παρακάτω εν ολίγοις:


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

(διέκοψε την κατανυκτική σιωπή αυτών των ημερών γιατί ο ίδιος και οι συνασκητές του ακούν τις νύχτες ένα βουητό να περικυκλώνει την παλαίστρα τους. Δεν υπήρχε κάποια λογική εξήγηση για αυτό, αλλά αποκαλύφτηκε με προσευχή, ότι αυτό το βουητό είναι ο πόνος των ανθρώπων από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.)
Τι μας είπε ο παλαιός συμφοιτητής μας…     
-        Το νανότσιπ  με τις πληροφορίες για το πιστοποιητικό ανοσίας το έχουν, αλλά τους λείπει το συγκεκριμένο  εμβόλιο ( δηλ. το ουσιαστικό κομμάτι )  γιατί έκανε φοβερές μεταλλάξεις.  Δουλεύουν πάνω σε μια φόρμουλα  γονιδιώματος του ιού, αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο  Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και θα συνεχίσει, φαίνεται να είναι βιολογικός πόλεμος . Αντί  όμως να στραφούν στον ΘΕΟ, προκαλούν την ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
-        Η ανοσία είναι το ζητούμενο. Αυτός ο ιός είναι πανέξυπνος  μέσα στον άνθρωπο , αλλά θνησιγενής στο ΚΥΡΙΕ ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με .

-        Ομιλούν για νέες πανδημίες λόγω νέων μεταλλάξεων  διότι ότι μπορεί να  είναι εργαστηριακό είναι και  ανθεκτικό και φονικό.

-        Εδώ στην Ελλάδα  μας σώζει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ Θεάνθρωπος.

-        Και το μεγάλο ευχαριστώ, ΤΟΥ το λέμε με κλεισμένες εκκλησίες τέτοιες άγιες μέρες.

-        Φώτισε ο ΘΕΟΣ  και έλαβαν γρήγορα μέτρα.

-        Αλλά τα μέτρα αυτά είναι μέτρα απλά και όχι θεραπεία.

-        Αν δεν βρεθεί θεραπεία, θα βρεθεί ΘΑΥΜΑ γιατί δεν προλαβαίνουμε εξ αιτίας του τούρκου που αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρουμε όλοι μας.

-        Αλλά να  πεις ότι οι ξένοι θα μας  εγκαταλείψουν σύντομα και ότι κάνουμε μόνοι μας ,για αυτό όχι μόνο ο λαός αλλά και οι κυβερνήτες να γονατίσουν για  να μην γονατίσουν από άλλα που φάνηκαν πάνω από την Ελλάδα.

-        Γνωρίζει ο ΟΥΡΑΝΟΣ, την μεγάλη φωτιά που πάει να βάλει ο αντίχριστος στην οικουμένη  και  θα την σβήσει  με περιμετρικές πολεμικές  φωτιές που θα συνταράξουν όλα τα έθνη .

-        Το καλοκαίρι είναι κρίσιμο, όχι μόνο για τον ιό η τους νέους ιούς  ή την παγκόσμια οικονομία, αλλά γιατί θα τσαλακωθεί ο εγωισμός των δυνατών.

-        Τα σωθικά μας πρέπει να γίνουν ζωντανά θυσιαστήρια για να σωθούμε.

-        Από έκτακτες ανάγκες φαίνεται ότι θα ανοίξουν τις εκκλησίες και δεν πρόκειται να τις ξανακλείσουν γιατί θα γίνουν πράγματα που θα μας βάλουν μυαλό.

-        Η πίστη εξουδετερώνει τον φόβο και η ανθρωπιά την απανθρωπιά των δυναστών

-        Η κανονικότητα θα έρθει μέσω του ΘΕΟΥ και μέσω των προφητειών που γνωρίσαμε.   Να λες ότι δεν υπάρχουν ψεύτικες προφητείες, αλλά ψεύτικοι άνθρωποι γιατί η αλήθεια του Κυρίου μένει εις τον αιώνα.

-        Καλή ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ένας μεγάλος προβολέας πιο πάνω από τους δορυφόρους των ανθρώπων  παρακολουθεί τα πάντα.