Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ: Αν τυχόν εγκαταστήσουν τζιχαντιστές ανάμεσα σε πρόσφυγες κοντά στα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, θα γίνει το κάτσε – έλα να δεις;


Το σχέδιο δουλεύτηκε καλά εδώ και χρόνια. Σήμερα εν μέσω παγκόσμιου πανικού, λοιμού και εν δυνάμει  λιμού βιάζονται άραγε  να το υλοποιήσουν;
 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ περικυκλώθηκε με σχέδιο και απειλείται;
 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

« Πάνε πυρήνες τρομοκρατών ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες  για να «ξεκουραστούν» στην Αλβανία; Αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις επιθυμούν να τινάξουν στον αέρα τα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ μαζί με το Αιγαίο και την Αν. Λεκάνη της Μεσογείου. Το μυαλό τους είναι καθαρά ανθρωποκτόνο»
« Η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται σε δαιμονική μέγγενη» αυτά γράφαμε στις 11 Ιουνίου 2018 http://koukfamily.blogspot.com/2018/06/blog-post_391.html

Και επανήλθαμε το 2019 επισημαίνοντας

« ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Βόρειο Ήπειρο και για εμάς. Η σφραγίδα της αλλαγής των συνόρων στα Βαλκάνια θα γράφει ISIS;»  http://koukfamily.blogspot.com/2019/02/isis.html

Σήμερα τα πάντα τρέχουν γιατί νομίζουν οι τουρκαλάδες και οι δορυφόροι τους στα Βαλκάνια  ότι θα μας πιάσουν εξ απήνης.

« Ερωτηματικά δημιουργεί η πρόθεση της αλβανικής κυβέρνησης να δεχτεί στο έδαφός της πρόσφυγες και μετανάστες από την Τουρκία και να τους εγκαταστήσει σε περιοχές όπου διαβιοί η ελληνική εθνική μειονότητα, στο νότιο τμήμα της χώρας και κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Αλβανικά ΜΜΕ έφεραν στο φως το deal του πρωθυπουργού Εντι Ράμα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρξει επίσημη αντίδραση από την αλβανική κυβέρνηση.

Πρόσφατα, Τίρανα και Αγκυρα υπέγραψαν σχέδιο αμυντικής συνεργασίας, όπου πολλοί θεωρούν πως εντάσσεται και το θέμα μετεγκατάστασης μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία στην Αλβανία. Λεπτομέρειες του σχεδίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά περιλαμβάνει «δραστηριότητες που τα υπουργεία Αμυνας των δύο χωρών δεσμεύονται να ολοκληρώσουν μέσα στο 2020 προκειμένου να ενισχυθεί και να ενταθεί η αλληλεπίδραση στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας», σύμφωνα με τις ανακοινώσεις…Σύροι και Παλαιστίνιοι έγιναν αποδεκτοί σε αλβανικό έδαφος μετά την τακτική «ανοιχτών συνόρων» που εφάρμοσε το τελευταίο διάστημα η Τουρκία, με στόχο τη μετακίνηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών και προσφύγων σε χώρες της Ε.Ε. κυρίως μέσω Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ράμα και Ερντογάν για μετεγκατάσταση 30.000 προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στην Αλβανία και σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου, εκεί δηλαδή όπου πλειοψηφεί το ελληνικό στοιχείο.» https://www.protothema.gr/greece/article/992568/metanasteutiko-i-alvania-dehtike-na-parei-metanastes-apo-tin-tourkia-tha-tous-paei-ta-ellinoalvanika-sunora/?fbclid=IwA

 Δείτε πως αυτό σχεδιάστηκε από παλαιά, αλλά σήμερα το εφαρμόζουν άλλοι ανάδοχοι αυτού του σχεδίου , γιατί στο μυαλό τους έχουν κάτι συγκεκριμένο πέρα από το ανθρωπιστικό πλαίσιο;
Αρθρογραφία μας από 2017- 2019 επισήμανε σχετικές πληροφορίες:  

" Κυρίως στην τρομοκρατική οργάνωση της ISIS εντάσσονται άτομα αλβανικής καταγωγής." 

Άραγε πως τα γνώριζε αυτά ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, όταν έλεγε ότι ο κίνδυνος έρχεται από την Αλβανία; Και όμως τα γνώριζε διότι τον πληροφορούσε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και σήμερα η επικαιρότητα επιβεβαιώνει αυτά που έρχονται με φοβερή ταχύτητα.

«Το 2016 οι αρχές στην πρωτεύουσα των Σκοπίων υπολόγιζε ότι 150 πολίτες της χώρας είχαν ενταχθεί στις τάξεις των ισλαμιστών για να πολεμήσουν στο Ιράκ και τη Συρία.

Οι περισσότεροι προέρχονταν από την αλβανική μειονότητα. Μετά από "ανταλλαγή πληροφοριών" με τους "εταίρους" των Σκοπίων σχετικά με τα "ενδεχόμενα σχέδια και τις προθέσεις διάπραξης μιας τρομοκρατικής ενέργειας στο έδαφος", το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε μια έρευνα για να ταυτοποιήσεις τους οργανωτές και τους πιθανούς δράστες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε πολλές τοποθεσίες και κατασχέθηκαν "αντικείμενα" και "μηχανήματα" που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διάπραξη μιας επίθεσης.

Εκτιμάται ότι περίπου 1.000 πολίτες χωρών των δυτικών Βαλκανίων (Βοσνία, Κόσοβο, Αλβανία, Β. Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Σερβία) είχαν ενταχθεί κάποια στιγμή στο Ισλαμικό Κράτος.

Τον Μάιο του 2018 δικαστήριο του Κοσόβου καταδίκασε οκτώ ισλαμιστές σε ποινές κάθειρξης έως και 10 ετών με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν επίθεση εναντίον μιας ισραηλινής ποδοσφαιρικής ομάδας και των φιλάθλων της πριν από έναν αγώνα στην Αλβανία.» https://www.iefimerida.gr/news/479304/apokalypsi-o-isis-shediaze

Οι πληροφορίες όμως δινόταν από τον Ιούνιο του 2018 και ήταν καταιγιστικές για αυτό που ετοιμάζεται.

CIA: «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Χιμάρα, Βόρειος Ήπειρος, δυνατότητα για πρόβλημα …»https://www.echedoros-a.gr/2018/06/cia.html


«Ό Έντι Ράμα έτοιμος να δεχθεί το αίτημα των ΗΠΑ για προστασία των μαχητών του ISIS» https://infognomonpolitics.gr/2018/06/isis/

« Το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύστηκε αλλά σαν φήμη ή πληροφορία που ανησυχεί διαδόθηκε και οι εξελίξεις το ενισχύουν.
 «Η Αλβανία θα καταστεί κέντρο συντονισμού για τους μαχητές που επιστρέφουν από το ‘Ισλαμικό κράτος’ στα Βαλκάνια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο συνέδριο εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού, που έλαβε χώρα στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα, γράφει ο διευθυντής Συμβούλων Στρατηγικής της Μέσης Ανατολής Μασούντ Κονταμπαντέ.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δεν έδωσε στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο ή τους όρους που αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Αυτή η ασάφεια δημιούργησε μια κριτική για το γεγονός ότι ο Ράμα δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για αυτό το ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα του, αλλά  και ότι ο ίδιος δεν είναι απολύτως σαφής.
Η Αλβανία έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να στεγάσει ανεπιθύμητους.
Το 2005, οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν πέντε κρατούμενους από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο.
 Μεταξύ 2013 και 2016, η Ουάσιγκτον  έφερε 2.901 εκτοπισμένους εξτρεμιστές Μουτζαχεντίν Χαλκ (MEK) από το Ιράκ στην Αλβανία, η οποία προσπαθούσε να τους εκδιώξει από το 2003.
Τώρα, η διοίκηση Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι η Αλβανία θα φιλοξενήσει μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ (ISIS, IS) που κατάγονται από την περιοχή των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Μπαρδύλ Κολτσάκου, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας στην Αλβανία «έχουμε τη σωστή εμπειρία να συμβάλλουμε στη μελέτη και την αντιμετώπιση του φαινομένου των ξένων μαχητών».  «Ταυτόχρονα, φήμες διαδόθηκαν ότι οι χήρες και τα ορφανά των δολοφονηθέντων ισλαμιστών του ISIS  θα μεταφερθούν σύντομα σε εγκαταλελειμμένα κτήρια των ΜΕΚ στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα. Τέτοιες φήμες ρίχτηκαν εκείνη την εποχή. Τώρα φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη. Οι σημερινοί μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ θα σταλούν στην Αλβανία. Ωστόσο, είναι πιθανόν οι ισλαμιστές του ISIS να ακολουθήσουν μια πορεία παρόμοια με τους Μουτζαχεντίν στην Αλβανία.» (Στοιχεία από το αλβανικό Βold Νews)»  https://www.echedoros-a.gr/2018/06/isis_11.html

The Hellenic Information Team http://www.echedoros-a.gr/ Ιούνιος 11, 2018. 00:08ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας προειδοποίησε και για αυτό:
 Ο μεγάλος κίνδυνος είναι από ΑΛΒΑΝΙΑ «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή».  «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω».  «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373) 

« Όμως η πληροφόρηση γίνεται και πιο ανησυχητική «Η Αλβανία περιμένει το ‘οκ’ των Σκοπίων για δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων» «Η Αλβανία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της Αυστρίας και της Δανίας για τη δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων, αλλά αυτό πρέπει πρώτα να το συζητήσει με τις γειτονικές χώρες, κυρίως με τα Σκόπια.
«Η Αλβανία είναι έτοιμη να χτίσει μεγάλα στρατόπεδα για τους μετανάστες που δεν θα εισέλθουν στην ΕΕ και δεν μπορούν  να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Ρομίνα Κούκο, απαντώντας στην ιδέα της Αυστρίας και της Δανίας για κέντρα ασύλου εκτός της ΕΕ.» Ιούνιος 9, 2018. 20:29(Στοιχείααπό alfa.mk) The Hellenic Information Team http://www.echedoros-a.gr/ https://www.echedoros-a.gr/2018/06/blog-post_31.html

Όταν πριν από καιρό επισημαίναμε: « Μετράμε μέρες; το Σκοπιανό ανοίγει το Βορειοηπειρωτικό, το ΑΙΓΑΙΟ»  Επιβεβαιώνεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μαζί με αλλαγές συνόρων. http://koukfamily.blogspot.com/2018/06/blog-post_682.html

Δεν είχαμε όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Τα πράγματα γίνονται δραματικότερα για την ευρύτερη περιοχή της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ και  ο απανταχού Ελληνισμός πρέπει να κτυπήσει συναγερμό.

ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αδελφοί τα είπε  ή δεν τα είπε;


Αν τυχόν εγκατασταθούν τρομοκράτες ISIS ανάμεσα στις προσφυγικές ροές  κοντά στα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, τότε θα λειτουργήσουν πνευματικοί νόμοι γιατί το μυαλό του ΕΛΛΗΝΑ είναι ήδη ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ μετά την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και από αυτά που άδικα  μας έκαναν.

«Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά». (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76) 

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ βρίσκεται σε τρομακτικό κίνδυνο αλλά θα σταθεί στα πόδια του γιατί πρέπει να πάει άλλου σύντομα,  καθότι όλα ανοίγουν στην γη και τον Ουρανό.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας