Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

«οι θεομπαίχτες» του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ διαφημίζουν την σφραγίδα τους. Τι να την κάνουμε βρε παιδιά; αφού έχουμε ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΩΡΕΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.


Η εφέστειος εικόνα του ΑΓΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Τροπαιοφόρου ( στην φώτο)  στο ιστορικό εκκλησάκι του στον λόφο του Λυκαβηττού στην Αθήνα , που όταν άνοιγε τα μεγάφωνα στον πανηγυρικό εσπερινό του ανήμερα της Πασχάλιας εορτής του, ο αγέρας κατέβαζε τις ψαλμωδίες  μέχρι το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τώρα όμως λένε καραντίνα γιατί ακόμα και το θυμίαμα και τα μεγάφωνα των εκκλησιών  είναι επικίνδυνα για την διάδοση του φονικού ιού ( για τέτοια λογική συζητάμε)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Όμως τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ δεν μπορείς να τους κλείσεις σε καραντίνα γιατί είναι επιφορτισμένοι να ανεβοκατεβάζουν ψυχές.

Τι είναι αυτό που λαμπυρίζει περισσότερο από τον ήλιο και διευκολύνει τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ για να παραλαμβάνουν τις ψυχές  των  πιστών;

Τι είναι αυτό που διακρίνεται με το εξέχοντα λαμπυρισμό του και κάνει εύκολο το έργο των ΑΓΓΕΛΩΝ να συλλέγουν ψυχές πιστών που τίμησαν την πίστη τους στο πέρασμα αυτής της ζωής;

Είναι η ανεξίτηλη λαμπυρίζουσα ΣΦΡΑΓΙΔΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που λάβαμε ΔΩΡΕΑ  με το ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ και το Μυστήριο του Ιερού Χρίσματος.

Είναι αυτή η ΣΦΡΑΓΙΔΑ που συνεχίζει σε όλο το διάστημα της επιγείου ζωής να  χαρίζει  άπειρες ΔΩΡΕΕΣ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.   

Είναι αυτή η ΣΦΡΑΓΙΔΑ που μας δίνεται ΔΩΡΕΑ και οφείλουμε να την διατηρήσουμε καθαρή και λαμπυρίζουσα με την ενίσχυση και βοήθεια του Μυστήριου της Ιεράς εξομολογήσεως.

Αυτά λέει ο ΑΓΙΟΣ Κύριλλος ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στους « λόγους περί Κατηχήσεως» , όπως θα αναφέρουμε παρακάτω.

Ήρθε όμως η εποχή που  διαφημίζουν και άλλες σφραγίδες;

Άραγε αυτές λαμπυρίζουν , διευκολύνουν το έργο των ΑΓΓΕΛΩΝ;   

« Microsoft για «εξόρυξη» των δεδομένων του ανθρώπινου σωματος με κωδικό WO 2020606060»
« Η Microsoft κατάθεσε πατέντα με τον κωδικό WO 2020060606 για κρυπτο-τεχνολογία που θα επιτρέπει σε άτομα να προχωρούν σε «εξόρυξη» κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από την φυσική τους κίνηση.
Ο γίγαντας της τεχνολογίας θέλει να αναπτύξει ένα σύστημα κρυπτονομισμάτων που θα επιτρέπει σε άτομα να κάνουν εξόρυξη νομισμάτων χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από το σώμα τους ως απόδειξη ολοκλήρωσης έργου, εξαλείπτωντας την ανάγκη για εξειδικευμένες μηχανές – υπολογιστές εξόρυξης.
Η Microsoft δημοσίευσε μία πατέντα με το όνομα «Σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί τα δεδομένα του σώματος» στις 26 Μαρτίου (είχε κατατεθεί 20 Ιούνη του 2019), εν μέσω επιδημίας κορωνοϊού.
μία τέτοια είδηση δε θα μπορούσε να μην πυροδοτήσει την φαντασία οπαδών θεωριών συνωμοσίας.
Η πιο διαδεδομένη θεωρία που διακινείται στο διαδίκτυο αναφέρει ότι ο αριθμός της πατέντας μπορεί να σημαίνει: World Order 2020 666, δηλαδή, Παγκόσμια Τάξη 2020 666.»
  
Τι σχέση  έχουν τα κρυπτονομίσματα και ο πολιτισμός της αρπαχτής των παγκοσμιοποιητών με τις ΔΩΡΕΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ;

ΟΙ ΑΓΙΟΙ μας τα είπαν ολοκάθαρα

« Η αξία των Κατηχήσεων του Αγίου Κυρίλλου είναι ανυπολόγιστη. Κανένα έργο προ αυτού δεν εμφανίζει με τόση παραστατικότητα σχεδόν όλο το τελετουργικό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, καθώς και το μυστηριακό και αγιαστικό σύστημα με τόση καταπληκτική ομοιότητα προς τα μέχρι σήμερα τελούμενα στο ναό, ώστε δικαιολογημένα να θεωρούμε ότι οι Κατηχήσεις του Αγίου Κυρίλλου αποτελούν έκτυπη αναπαράσταση και στην πράξη διατήρηση αυτής της ίδιας της Αποστολικής Τελετουργικής Παραδόσεως.»  http://www.saint.gr/2946/saint.aspx

Ενδεικτικά από τους λόγους ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ του ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ

«  Ἡ μυστική σφραγῖδα τῶν πιστῶν.
Ὁ δρόμος πρός τόν Οὐρανόν διέρχεται διά τοῦ Δράκοντος..
Ἡ εὐκολία διαχωρισμοῦ δικαίων καί ἁμαρτωλῶν ὑπό τοῦ Κριτοῦ.

Ἡ εὐλαβής συντήρησις τῆς Θείας Χάριτος.

Ἡ ἀνάγκη Ἐξομολογήσεως.

Τό Ἅγιον Βάπτισμα ἀνεβάζει τήνἀξίαν τοῦ ἀνθρώπου. Δι αὐτοῦ λύεται τό κέντρον τοῦ θανάτου. Ἀπαλλάσσει ἀπό τόν δαιμονισμόν. Ἀπαλλάσσει ἀπό τήν ἁμαρτίαν. Ἀνακαινίζει ὡς ἄλλη μήτρα. Καθιστᾶ σύμφυτον τοῦ ὁμοιώματος τοῦ θανάτου τοῦ Χριστοῦ καί τῆς Ἀναστάσεώς Του.

Δυνατότης νίκης πειρασμῶν.

Κατά τό Ἅγιον Βάπτισμα ἔχομεν ἄφεσιν ἁμαρτιῶν, λῆψιν τοῦ Ἁγίου Πνεύματος καί τό δῶρον τῆς υἱοθεσίας.

 Ἡ κακία μιμεῖται τήν ἀρετήν. Ἡ φιλοσοφία λυμαίνεται τήν Πίστιν.
 Ἡ θεοσέβεια ἐπί δογμάτων εὐσεβῶν καί πράξεων ἀγαθῶν. Μέγιστον κτῆμα τό μάθημα τῶν Δογμάτων.

Ὁ Χριστός ἔρχεται ἀπό τόν Οὐρανόν ἐνῶ ὁ Ἀντίχριστος ἀπό τήν γῆν.

Ὅπως ὁ Διάβολος προδιέβαλε τήν Ἐνανθρώπησι, ἔτσι προδιαβάλλει καί τήν β' τοῦ Χριστοῦ Παρουσία μέ την προβολή τοῦ Άντιχρίστου.

 Γνωρίσματα τοῦ Ἀντιχρίστου: Κατ' ἀρχήν προσποιεῖται τόν ἐπιεικῆ, τόν λόγιον, τόν συνετόν, τόν σώφρονα, τόν φιλάνθρωπον. Θά ἐπιτελῆ ψευδοθαύματα κατ' ἐνέργειαν τοῦ Σατανᾶ.

  Ὁ Ἀντίχριστος θά ὑπερβάλη σέ κακία πάντα προηγούμενόν του.»  http://docplayer.gr/56299327-Katihiseis-agioy-kyrilloy.html

Κάποιοι βιάζονται να φέρουν και να εγκαθιδρύσουν πνεύμα κακίας, πνεύμα αντίχριστου. ( για αυτό τόσο μίσος κατά της εκκλησίας)

Αλλά υπολογίζουν δίχως τους στρατιωτικούς νοικοκυραίους μας τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ  που εορτάζει.

Πρέπει οι δυο αυτοί ΑΓΙΟΙ να πάμε σημαιοφόροι σύντομα στην Κωνσταντινούπολη για να συνεορτάσουν ελεύθερα στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών Ρωμιών.

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας