Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

« Ο Ρώσος που θα πάρει την Πόλη είναι ήδη επιλεγμένος άνωθεν και είναι... ΝΑΥΑΡΧΟΣ»


Μιλήσαμε  με μια χαριτωμένη ψυχή στην Κρήτη που είδε και βίωσε εμπειρίες αληθινής ΖΩΗΣ στα πολλά χρόνια που του χάρισε ο Κύριος, και είπαμε  τις Αναστάσιμες ευχές.
« παιδί μου και εγώ είμαι κλεισμένος, αλλά εκεί που με πιάνουν δάκρυα έρχεται μια τέτοια ΧΑΡΑ που με κατακλύζει και δεν αντέχεται ανθρωπίνως»
« στο τέλος των θλίψεων μας τέτοια χαρά θα κατακλύζει τα καλοπροαίρετα παιδιά του ΘΕΟΥ»
« θα βγουν πολλά καλά από αυτά τα κακά των ημερών μας»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί
 Εμείς κλεισμένοι σε καραντίνα και δίπλα μας συμβαίνουν κοσμογονικές ανατροπές.
Μια τεράστια πλωτή φούσκα ραντάρ αγκυροβολημένη έξω από τα ΣΤΕΝΑ σαρώνει όλη την Μαύρη Θάλασσα και την Ρωσική επικράτεια, όπως επισημάναμε. Άραγε πως θα αντιδράσει η Ρωσία; https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/04/blog-post_60.html
Ο τούρκος αναβάλει την ενεργοποίηση των περίφημων πυραυλικών συστημάτων S- 400 που αγόρασε από την Ρωσία κάνοντας ουσιαστικά το χατίρι των ΗΠΑ. Άραγε πως θα αντιδράσει η Ρωσία;  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/870341_ektakto-anavalletai-i-
Ο Ρώσος βλέπει τα Βαλκάνια να ανάβουν γρήγορα λόγω τουρκίας  και μέσω πηγών διαμηνύει ότι επίκειται ( αν δεν άρχισε ήδη ) μεταφορά πυρήνων τζιχαντιστών στην Αλβανία κοντά στην Ελληνική μειονότητα της Βόρειας Ηπείρου. Άραγε πως θα αντιδράσει η Ρωσία σε αυτό και στα άλλα που ετοιμάζονται στα Βαλκάνια όχι μόνο στα δυτικά αλλά και στα ανατολικά βλ . Βουλγαρία;
 ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ του Πανηγυρικού  ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ συνέβη το εξής:
Συστημικό κραχ στο αμερικανικό πετρέλαιο WTI, τα συμβόλαια Μαΐου έκλεισαν στα -37,63 δολ( μειον)
Άραγε πως θα αντιδράσει η Ρωσία όταν αυτή η δυσμενή εξέλιξη είναι θέμα ζωής και θανάτου της οικονομίας της  που στηρίζεται στην εξαγωγή ενέργειας;
Τα πάνω- κάτω γίνονται  και είμαστε στην αρχή.
Εισήλθαμε  σε εξάμηνο μεγάλων ανατροπών, όπου όταν θα  ενημερωνόμαστε από την επικαιρότητα, θα αναρωτιόμαστε αν ξαναδιαβάζουμε τις προφητείες των αγίων πατέρων μας και θα τσιμπιόμαστε αν είμαστε ξύπνιοι;.  

Στις 13 Αυγούστου  του 2018 ( υπ όψη οι σχέσεις Ρωσίας – τουρκίας ήταν καλές τότε)  μεταφέραμε με την αρθρογραφία μας το παρακάτω:
Πριν μερικούς μήνες από πνευματικό  αδελφό που προσέφερε και προσφέρει πολλά στο Περιβόλι της Παναγιάς μας, αλλά και στον Οικουμενικό Ελληνισμό όπου γης , μας ήλθε η παρακάτω μαρτυρία.

Πιστεύουμε ότι και ο ανωτέρω αδελφός μόλις ξεκινήσουν τα δρώμενα( μάλλον ξεκινούν) να δώσει στον Πιστό Λαό  όλες τις λεπτομέρειες αυτής της μαρτυρίας που έλαβε από πρόσωπο  που γνώριζε τον ΑΓΙΟ  ΠΑΙΣΙΟ και όλα αυτά προς δόξα του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟ.


« μέσα από συγκλονιστικές ανακατατάξεις που  πρόκειται συμβούν στις σχέσεις τουρκίας – Ρωσίας ένας Ρώσος Ναύαρχος θα καταλάβει ξαφνικά την  Ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη»

« Κανείς δεν θα το περιμένει να γίνει έτσι»

« οι τούρκοι τρομαγμένοι θα μεταφερθούν από τις φαρδιές γέφυρες του Βοσπόρου στην ανατολική πλευρά της Ασίας και θα αρχίσει η υποχώρηση τους»

« ο Ρώσος ναύαρχος θα θεωρηθεί ήρωας από όλους»

« οι δυτικοί θα ξαφνιαστούν και θα απαιτούν από αυτόν να παραδώσει την ΠΟΛΗ σε ειρηνευτική διεθνή  δύναμη»

« ο Ρώσος ναύαρχος θα αρνείται πεισματικά»

« μεγάλη καταιγίδα με τρικυμία θα προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στον ρωσικό στόλο που θα ναυλοχεί στον Βόσπορο και στον Κεράτιο»

« οι Ρώσοι θα εκλάβουν την τρικυμία αυτή  ως ένα θειικό σημάδι ,ότι θα πρέπει να παραδώσουν ΠΟΛΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ»

« αλλά δεν θα το κάνουν και θα συνεχίσουν να την κρατούν»

« οι δυτικοί θα συγκεντρώνουν στρατεύματα για να  πάρουν την ΠΟΛΗ από τους Ρώσους και να ελέγξουν τα ΣΤΕΝΑ»

ΤΗΝ συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι μας για την σφαγή που πρόκειται να γίνει εκεί, βάσει πολλών προρρηθέντων από τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

Και σε ποιους θα αποδοθεί δικαιωματικά και πνευματικά η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…;

Τώρα αν τα παραπάνω είναι παλαβομάρες , τότε πως μπορούν να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα παλαβά που βιώνουμε τις κρίσιμες αυτές ημέρες που διερχόμαστε ;

Τα καταθέτουμε όμως για να δούμε που βρισκόμαστε και που πάμε, αλλά και πως πάμε.

Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.


Τελικά η αλήθεια του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τους αιώνες και ισχύει μεγαλοπρεπώς το
«Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία». (Ψάλμ. ΡΜΕ΄ 3).
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας