Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΥΣ - Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί 
ΕΓΚΩΜΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ με τον άγιο γέροντα Εφραίμ στην Αριζόνα . Τώρα πρεσβεύει για εμάς
https://youtu.be/CiL0Da1QKXA 


Δεν είναι και μικρό πράγμα όλα τα τα παιδιά της Ελλάδος να γίνουν Δωρεάν Xάριτι σαν τις Μυροφόρες και τον Πέτρο και τον Ιωάννη που πήγαν νυχτιάτικα έξω από τον Κενό  Μνήμα  και είδαν τα δρώμενα.
-         Έτσι και εμείς θα βρισκόμαστε εν κατανύξι νοερά εκεί.
-         Το τι θα αισθανθούν οι ψυχές μας θα το καταλάβετε σύντομα.
-         Οι ψυχές όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων θα πυρποληθούν αγιαστικά με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, αρκεί να το πουν  και θα αναρωτιούνται , τι μας συμβαίνει αφού δεν είμαστε μέσα στις εκκλησίες  ;

-         Μπορεί οι πρόσφατες αποφάσεις της πολιτείας να έκλεισαν τις εκκλησίες μας από τον Πιστό λαό, για τον φόβο του κορονοιού ( καλά κάνουν με  το μυαλό τους, αφού  φοβούνται την ανθρώπινη  θνησιμότητα)

-         Ουσιαστικά  όμως,  δίχως να το καταλάβουν σαν τους Ρωμαίους στρατιώτες εκύλισαν τον τεράστιο λίθο κατά το αναστάσιμο «Τοῦ λίθου σφραγισθέντος ὑπὸ τῶν Ἰουδαίων» και μάλιστα μπορεί να βάλουν και αστυνομικές δυνάμεις να περιφρουρούν τους ναούς των Ορθοδόξων Ελλήνων κατά το «καὶ στρατιωτῶν φυλασσόντων τὸ ἄχραντόν Σου Σῶμα,»
-         Αλλά όλα αυτά τα μέτρα δεν μπόρεσαν, ούτε μπορούν να ακυρώσουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ την καθορισμένη εκείνη στιγμή  κατά το «ἀνέστης τριήμερος Σωτήρ,»
-         Ούτε καν να ακυρώσουν την θεραπευτική και σωτηριώδη ενέργεια του γεγονότος της Αναστάσεως κατά το «δωρούμενος τῷ κόσμῳ τὴν ζωήν.»
-         Ούτε να ακυρώσουν τις τεράστιες εκείνες δυνάμεις που θα διαχυθούν την συγκεκριμένη στιγμή στην ανθρωπότητα κατά το «Διὰ τοῦτο αἱ Δυνάμεις τῶν οὐρανῶν, ἐβόων Σοι Ζωοδότα.»
-         Ούτε να ακυρώσουν την υλοποίηση του ΑΓΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ   και της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  για τις ημέρες μας κατά το « Δόξα τῇ Ἀναστάσει Σου Χριστέ. Δόξα τῇ οἰκονομίᾳ Σου, μόνε Φιλάνθρωπε.   »
-Την πάτησαν και έκλεισαν τις εκκλησίες και να τους πείτε:  ¨μπράβο σας ,καλά πράξατε αφού φοβάστε τον θάνατο ¨
- Να χαιρόμαστε διότι  για πρώτη φορά μας αξιώνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ( πιστούς και απίστους) στην Ελλάδα και στα εκκλησιαστικά ιστορικά δρώμενα  να γίνουμε νοερά δίχως να το αξίζουμε, αλλά ούτε  να καταλάβουμε πως, να γίνουμε δηλ. ως ΜΥΡΟΦΟΡΟΙ έξωθεν του τεράστιου λίθου του μνήματος που κρύβει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος.
- η φετινή ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Χριστού φέρνει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της πατρίδος μας.
- μετά την ΑΝΑΣΤΑΣΗ αυτή του 2020  θα γίνουν τέτοιες παγκόσμιες ανατροπές που θα κουνηθούν τα λιθάρια της γης και των αιώνων. Θα βγουν υποστατικά άγια  σώματα αγίων , μαρτύρων , ομολογητών , εθνομαρτύρων και θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Πω – πω τι έχει  να γίνει;
- η  πνευματική αντιμετώπιση σε κάθε πανδημία και πειρασμική προσβολή  είναι το:  
« Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος , αμήν»
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί και η ΕΛΛΑΣ ΕΞΑΝΕΣΤΕΙ .
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας