Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ταξίδι στον χρόνο. Ο αξιότιμος κ. Τσιόδρας κάπου το 2009 και μια απορία.« Εντύπωση και μεγάλα ερωτηματικά άφησε χθες ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναφορικά με την «στροφή» 180 μοιρών της επιτροπής σχετικά με την χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους όταν πριν από 20 ημέρες η ίδια επιτροπή στο αποκορύφωμα της πανδημίας είχε αποφανθεί αρνητικά.
Συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ερωτώμενος για το αν πρέπει να φοράμε μάσκες αφού είχε αναφερθεί στους κινδύνους λανθασμένης χρήσης της μάσκας είπε επί λέξει τα εξής«Με δεδομένη την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας δεν συνιστάται αυτή τη στιγμή η χρήση μάσκας στο γενικό κοινό»​. 
Tελικά ποια να πιστέψει ο Ελληνικός λαός, την απόφαση της επιτροπής στις 9 Απριλίου ή αυτήν χθες στις 27 Απριλίου;»https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/872703_hrisi-maskas-stoys-kleistoys-horoys-tin-eihan-aporripsei-20?fbclid=IwAR3srHXBP-ajKh2iAUzk5X9qSyQ_t4jeqbN5aMnQbJUUegaVaAQVIpEijcE

Δεν είχαν κλείσει ακόμα τα σύνορα , ούτε είχαν απαγορευτεί οι αεροπορικές συνδέσεις στην Ελλάδα, ενώ στην Κίνα γινόταν πανικός ( το έδειχναν όλα τα ΜΜΕ) λόγω κορονοιού και στο συρμό του Μετρό που πήγαινε και  ερχόταν από το αεροδρόμιο είμασταν στοιβαγμένοι με τους Κινέζους τουρίστες.
Ένας φίλος καθηγητής μας συνέστησε « όταν μπαίνεις εκεί μέσα να φοράς μάσκα»
Την φορέσαμε  την μάσκα νωρίς, αλλά αλλά μοιάζαμε   σαν Κινέζοι τουρίστες .
Όλα μπορεί να μας τα πάρουν, αλλά όχι το μυαλό, φυσικά την ψυχή και την ΠΙΣΤΗ μας.
Η πανδημία αυτή φαίνεται να είναι  το βούτυρο στο ψωμί αυτών που επιθυμούν να επιβάλλουν παγκόσμια διακυβέρνηση.
Επειδή μας ομιλούν για πρωτόκολλα και τέτοια να πούμε ότι η ιατρική από παλαιά στηρίζεται στην διαφορική διάγνωση , στις γνώσεις του γιατρού στην ανθρωπιά και στον άνωθεν ΦΩΤΙΣΜΟ.

Το πνευματικό εμβόλιο για όλες τις ασθένειες είναι ο ορός με τα αντισώματα του ΑΓΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ και του ΤΙΜΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που δίνεται ΔΩΡΕΑΝ στους πιστούς και αγιάζει όλη την ανθρωπότητα δίχως πιστοποιητικά υγειονομικής καθαρότητας, αλλά ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας