Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

"τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας ότι πιο πολυτιμότερο υπάρχει σήμερα στον κόσμο και αυτή την στιγμή από όλο τον κόσμο τα μαζεύει η Ελλάδα"


Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός  που η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ μας δείχνει τέτοιο μοναδικό έκτακτο  ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ, το να δακρύζει αδιάλειπτα η εφέστιος εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ εδώ και πάνω από 4 μήνες αδιάλειπτα , τώρα μάλιστα  που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21, όταν η ίδια η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ πρωτοστατεί  πάντα  στους εθνικοαπελευθερωτικούς μας αγώνες από τότε μέχρι σήμερα.



Δεν είναι καθόλου αυτό  το γεγονός, που σήμερα όλοι και όλα πορεύονται εξ αιτίας της αμαρτίας εν μέσω σκιά θανάτου και αμαρτίας.

 Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό το γεγονός τώρα, που ο τούρκος μας  ξαναθυμήθηκε και επιστρέφει σύμφωνα με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και των υπολοίπων αγίων πατέρων μας.

 Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό το γεγονός τώρα που όλα τα σκιάζει η φοβέρα και η πνευματική σκλαβιά.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί, έρχονται συγκλονιστικά πράγματα που θα ξαναγεμίζουν τις ιστορικές σελίδες της Εθνικής πορείας μας.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ " αυτά τα δάκρυα παιδί μου είναι ΔΩΡΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στην ΕΛΛΑΔΑ για αυτό και η Ελλάδα μπαίνει μπροστά παντού

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας