Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΑΝ δεν το καταλάβαν ακόμα εκεί στο Μαξίμου , η ακύρωση της επίσκεψης του προέδρου Μακρόν για την παρέλαση είναι όχι μόνο μια άσχημη εξέλιξη, αλλά και ένα σημείο άνωθεν

 


Τον καλέσαμε τον Μακρόν σε επίσημο δείπνο αλλά αυτός δεν έρχεται  " πολλοί οι κλητοί , ολίγοι οι εκλεκτοί" 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ εν αιθρία στην Αθήνα. Ακυρώνει ο πρόεδρος Μακρόν την τιμητική παρουσία τους στις εξέδρες για την πριβέ παρέλαση  της 25ης Μαρτίου επί τη συμπληρώσει  των 200 ετών από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21.

ΚΑΙ αμέσως, αμέσως ρωτάμε τι σχέση έχουν οι τότε Φιλέλληνες Γάλλοι με την Ευρώπη που σήμερα δέθηκε με τον Άδη και μυρίζει θάνατο κατά τον Άγιο Νικόλαο Βελιμίροβιτσ;

Ο κύριος Μακρόν πληροφορίες λένε ότι αποκλείστηκε στην Γαλλία λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Έτσι φαίνεται να έχει άπλετο χρόνο στο να συμπληρώσει τις τελευταίες πινελιές του πλαισίου της πρόσφατης επαναπροσέγγισης μεταξύ Παρισιού και Άγκυρας που φυσικά η δεύτερη κάθε φορά που η Ελλάδα εορτάζει την 25 Μαρτίου δικαιολογημένα να θυμάται τον Κολοκοτρώνη , τον ανιψιό του Νικηταρά τον τουρκοφάγο και τόσους άλλους.

Η τουρκία αυτές τις ώρες αναδεικνύεται το πλέον χρήσιμο εργαλείο του ΝΑΤΟ λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των σχέσεων ΗΠΑ - Ρωσίας . Καημένη Ελλάδα , ούτε την παρέλαση των οπλαρχηγών του 21 δεν σε αφήνουν να δεις λόγω του κορονοιού που φαίνεται "να κολλάει"  και από τον συγχρωτισμό των νερατζιών στην Λεωφόρο Αμαλίας; 

ΤΙ μας θυμίζει όλο αυτό;

το γνωστό Ευαγγελικό ...κάλεσε ο Κύριος σε επίσημο δείπνο τους ευγενείς εκείνους μέσω των απεσταλμένων του και αυτοί με διάφορες γελοίες δικαιολογίες ακύρωσαν την πρόσκληση αυτή.

Οργίστηκε ο ΚΥΡΙΟΣ και είπε " πηγαίνετε στους δρόμους και τις πλατείες και φέρατε στον επίσημο δείπνο που αρχίζει σύντομα, όποιον βρείτε εκεί" 

και συμπλήρωσε " πολλοί οι κλητοί , ολίγοι οι εκλεκτοί" 

ΑΝ δεν το καταλάβαν ακόμα εκεί στο Μαξίμου , η ακύρωση της επίσκεψης του προέδρου Μακρόν για την παρέλαση  είναι όχι μόνο μια άσχημη εξέλιξη, αλλά και ένα σημείο άνωθεν, ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός  καλεί από τις πλατείες και τους δρόμους τους καταφρονημένους για να ανέβουν στην εξέδρα του επίσημου δείπνου.

   https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας