Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

πρακτορείο Ahval: Η λίρα θα γίνει κουρελόχαρτο εξαιτίας του Ερντογάν- Τον ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ και "την νύφη θα την πληρώσουμε εμείς"

 


η ΠΡΟΙΚΑ της ΝΎΦΗΣ είναι ο ενεργειακός πακτωλός στα υποθαλάσσια γεωλογικά αντίκλινα της Αν. Μεσογείου και πέριξ της Κρήτης . Για αυτήν σκοτώνονται " παλληκάρια"

Δεν είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι συνέπειες της "αυταρχικής-ισλαμιστικής-εθνικιστικής" κυβέρνησης της Τουρκίας. Η Τουρκία έχει εισέλθει σε μια περίοδο περιδίνησης ...

Είναι πλέον εύκολο να αναμένουμε ότι ο πληθωρισμός στην Τουρκία θα επιταχυνθεί περαιτέρω, ότι οι περικοπές επιτοκίων θα ακολουθηθούν από βαριές αυξήσεις επιτοκίων, ότι η λίρα θα μετατραπεί σε ένα κουρελόχαρτο, το τραπεζικό σύστημα, το οποίο είναι ήδη βυθισμένο στο χρέος, θα αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα, αλλά και ότι η οικονομία δεν θα είναι σε θέση να πετύχει την ανάπτυξη λόγω προβλημάτων στο ισοζύγιο πληρωμών. Και ίσως, το πιο εύκολο είναι να προβλέψουμε ότι όλη αυτή η πορεία των οικονομικών γεγονότων θα προκαλέσει σεισμούς στην πολιτική."  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.capital.gr/diethni/3534912/ahval-i-lira-tha-ginei-koureloxarto-exaitias-tou-erntogan

Στις ώρες που διάγουμε χρειάζεται μόνο ψύχραιμη ματιά για να κατανοήσουμε τι παίζεται πίσω από τους λαούς δίχως να έρχεται τίποτε εις γνώση αυτών.

Η επικαιρότητα φροντίζει τον αποπροσανατολισμό μας με γλυκανάλατα και η άγνοια μας παραμένει μέχρι να έρθει ο λογαριασμός.

Το παζάρι της τουρκίας με τις ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑ και ΕΕ αυτή την στιγμή βαίνει προς το τέλος και συντόμως θα μας παρουσιάσουν το αύριο για την πατρίδα μας όπως το έφτιαξαν.

Όμως οι πλεονέκτες τα βρίσκουν δεν τα βρίσκουν και στο τέλος μεταξύ τους πολεμούν 

   https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας