Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Γινόμαστε άθελα μας "τρόφιμοι" σε ένα παγκόσμιο τρελοκομείο ; Θα μας δώσουν και "πτυχίο";

 




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πως θα τα κατανοήσει αυτά ο απλούς άνθρωπος, όταν η μια πληροφορία καταρρίπτει την άλλη;

Πριν καιρό μας έλεγαν, ότι αυτοί που νόσησαν από COVID -19 δεν χρειάζονται να εμβολιαστούν γιατί έχουν ανοσοαπόκριση που τους καλύπτει.

Μόλις χθες μας είπαν, ότι και αυτοί που ήδη νόσησαν πρέπει να  εμβολιαστούν για να αποκτήσουν καλύτερη ανοσοαπόκριση.

Τώρα τελευταία γίνεται λόγος και για τα παιδιά. Μάλιστα το Χάρβαντ αφήνει να νοηθεί ότι το κλειδί για την ανοσία αγέλης είναι ο εμβολιασμός των παιδιών.

Για ποια όμως ανοσία αγέλης σε συγκεκριμένο στέλεχος αυτού του ιού συζητάμε τώρα , όταν το  υπάρχων  στέλεχος συνέχεια μεταλλάσσεται  ως γνήσιος  ιός που είναι ;

Εδώ και πολλούς μήνες επισημαίνουμε για το πρόβλημα των μεταλλάξεων και την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων εμβολίων που κυκλοφορούν απέναντι σε αυτές τις νέες παραλλαγές  και μάλιστα όλα αυτά τα αρθρογραφούμε  πριν εμφανιστούν οι νέες μεταλλάξεις ( που ήδη σήμερα έγιναν το υπόβαθρο για τα τελευταία lockdown) 

ΕΙΣΕΡΧΌΜΑΣΤΕ άθελα μας σε ένα παγκόσμιο υγειονομικό τρελοκομείου και για ποιο σκοπό;

Τα παρακάτω θέτουν τον δάκτυλο επί των τύπων των ήλων:

" Παρόλο που αναμένεται ήσυχο, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας, καλοκαίρι, ωστόσο, εάν επικρατήσουν παραλλαγές του κορωνοϊού, στις οποίες οι μεμονωμένοι εμβολιασμοί δεν επιδρούν, θα μπορούσε να υπάρξει ένα περαιτέρω κύμα το ερχόμενο φθινόπωρο, προειδοποιεί η γνωστή καθηγήτρια της έδρας Ιολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ, Ντοροτέ φον Λάερ.


Ως εκ τούτου πρέπει κανείς να προετοιμαστεί για αυτό και, για παράδειγμα, να σχεδιάσει μετα-εμβολιασμούς
με πιο αποτελεσματικά εμβόλια, ανέφερε σε συζήτηση στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι μία ειδική παραλλαγή της μετάλλαξης του ιού B.1.1.7., η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, εξαπλώνεται επί του παρόντος στην Αυστρία.

Με αυτήν την παραλλαγή B.1.1.7-E484K, υπάρχει φόβος ότι οι εμβολιασμοί θα είναι λιγότερο αποτελεσματικοί, καθώς πρόκειται για ένα «ανοσολογικό μετάλλαγμα διαφυγής», σημείωσε η Ντοροτέ φον Λάερ, διευκρινίζοντας ότι αυτός ο ιός δεν αναγνωρίζεται πλέον εύκολα από τα αντισώματα που σχηματίζονται μετά τον εμβολιασμό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εμβόλια επί εμβολίων είναι το ορατό μέλλον μας  μέχρι να εμβολιαστεί ότι ¨αναπνέει" πάνω στον πλανήτη γη;
 Και φυσικά αυτό που θα κινείται και θα αναπνέει θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με το διαφημιζόμενο πιστοποιητικό ασφάλειας υγείας.

Από τα παραπάνω συνάγεται, ότι αυτό το χαρτί  θα πρέπει συνέχεια να επικαιροποείται με τα νέα εμβόλια που θα κάνουν οι ήδη εμβολιασμένοι για να αποκτήσουν την νέα ανοσοαπόκριση στις νέες παραλλαγές του  COVID -19, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα .
Και επειδή όπως διαφαίνεται ο αριθμός των μεταλλάξεων κατά  τους επιστήμονες  είναι άγνωστος θα πρέπει τα "πτυχία" πιστοποιητικά αυτά  ασφάλειας υγείας να είναι ψηφιακά για να " φορτώνουν"  με περισσότερα  δεδομένα.
Και άμα το χάσεις τι θα γίνεται;
Για αυτόν το λόγο σήμερα ξεκίνησαν μεγάλες εταιρίες να εργάζονται πάνω σε τέτοιες εφαρμογές που μπορεί να είναι "  σίγουρα εμφυτεύσιμες" και να σχετίζονται με την τεχνική νοημοσύνη.
Και αν τους πεις ότι ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ αναφέρει στην Αποκάλυψη για  όλα αυτά τα αδιέξοδα  , θα σου πουν " τι λες τώρα, εμείς ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για την υγεία της ανθρωπότητας"    

 Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι γινόμαστε άθελα μας "τρόφιμοι"  σε ένα  παγκόσμιο τρελοκομείο ; 
και μάλιστα με " πτυχίο" ;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας