Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ -Κρούσματα κορονοϊού σε πλοίο του ΣΤΟΛΟΥ μας και εμβολιασμένοι μεταξύ αυτών.

 


Κρούσματα σε πλοίο του Στόλου, που βρίσκεται στη Ναυτική Βάση του Κάβο Σίδερο ανατολικά της Σητείας . Το αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς που εντοπίστηκαν θετικοί περιλαμβάνονται και εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού. Από το https://www.militaire.gr/

Όπως γράφει το creta24.gr “αρχικά δύο μέλη είχαν συμπτώματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε πως είναι θετικά στον κορωνοϊό, με το ένα από τα δύο να έχει παραμείνει για νοσηλεία.

Ακολούθησαν rapid tests σε όλα τα μέλη του πληρώματος του πολεμικού πλοίου και βρέθηκαν έξι ακόμα μέλη θετικά, χωρίς όμως να παρουσιάζουν συμπτώματα.

Αμέσως το σύνολο των μελών του πληρώματος του πλοίου τέθηκε σε καραντίνα, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και μέλη της Ναυτικής Βάσης που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Η ανησυχία είναι έντονη πάντως στη Σητεία και ιδιαίτερα στο Παλαίκαστρο, καθώς μέλη του πληρώματος είχαν βγει από το πλοίο για να πάρουν τις απαραίτητες προμήθειες για το πλοίο.

ΠΗΓΗ https://creta24.gr/kriti-kroysmata-koronoioy-se-polemiko-ploio/

https://www.militaire.gr/kroysmata-koronoioy-se-ploio-toy-stoloy-kai-emvoliasmenoi-metaxy-ayton/

https://www.athensvoice.gr/greece/706964_kriti-kroysmata-koronoioy-se-polemiko-ploio

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 

Ένας λόγος που πρέπει ακόμα να διατηρήσουμε μερικές προφυλάξεις μετά την λήψη της πρώτης δόσης από ένα εμβόλιο δύο δόσεων είναι ότι η λοίμωξη σε άνθρωπο που έχει μερική προστασία δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για μετάλλαξη του ιού, σύμφωνα με τον Δρ. Joshua LaBaer, διευθυντή του Ινστιτούτου Βιοσχεδιασμού του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. ΠΗΓΗ https://ygeiamou.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-