Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Όταν οι δυτικοί λένε για τον Ερντογάν “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι” τα πράγματα είναι οριακά για όλους μας

 

Παράδοξα πράγματα η American Enterprise Institute χρησιμοποιεί το Ευαγγελικό " “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι” για τον Ερντογάν. 

" Επιθέσεις κερδοσκόπων στις χρηματαγορές της Τουρκίας και καταβαράθρωση των ποσοστών δημοτικότητάς του διακινδυνεύει να πυροδοτήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την τοποθέτηση στο τιμόνι της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας ενός άπειρου οικονομολόγου, σχολιάζει το National Interest.

Ο Ερντογάν επέλεξε τη χειρότερη δυνατή στιγμή για να προωθήσει την ανορθόδοξη οικονομική του πολιτική, που βασίζεται στην εκκεντρική άποψη ότι τα υψηλότερα επιτόκια προκαλούν έκρηξη του πληθωρισμού αντί για μείωσή του, σημειώνει στο άρθρο του ο Ντέσμοντ Λάχμαν, πρώην διευθυντικό στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Λένε ότι “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”, πράγμα που φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν, τουλάχιστον όσον αφορά στην οικονομική του σκέψη. Αυτή η άποψη έχει γραμμένη την οικονομική αποτυχία στο μέτωπό της και αναμένεται να στοιχίσει ακριβά στον Ερντογάν στις κάλπες», υπογραμμίζει ο συνεργάτης του American Enterprise Institute."

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/kosmos/national-interest-erntogan-katastrofi-oikonomia-toyrkias

ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ 

" θα ερεθίσουν οι δυτικοί την τουρκία" και φυσικά εννοούσαν εναντίων μας