Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έδωσε μερικές ανάσες ζωής στον δίχρονο Ζαχαρία στην Κρήτη για να προλάβει να αεροβαπτιστεί και να τον πάρει πλέον ως Άγγελο

 


Όλο το πανελλήνιο παρακολουθούσε με συγκίνηση και προσευχή την υγεία του μικρού Ζαχαρία που μετά το τραγικό συμβάν του πνιγμού του έχασε τις αισθήσεις του και τον σφυγμό του και ενώ θεωρήθηκε νεκρός ξαφνικά μετά από πολύ ώρα ξαναγύρισε στην ζωή με ασθενή σφυγμό και αμέσως διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Σχεδόν όλη η Ελλάδα προσευχόταν για τον μικρό Ζαχαρία και μαθαίνουμε αργά την νύχτα χθες ότι κοιμήθηκε.

Σημερινές πληροφορίες από την Κρήτη λένε ότι το πρωί χθες ο μικρός αεροβαπτίστηκε και μετά από λίγες ώρες κατέληξε αυτήν την μικρή επίγεια διαδρομή του για να ξεκινήσει την άλλη την παντοτινή. βλ.https://kriti360.gr/aerovaptistike-o-mikros-zacharias-poy-epese-sto-vareli-kai-nosileyetai-yperanthropes-prospatheies-gia-na-kratithei-sti

ΚΑΙ πάλι το άπειρο ΕΛΕΟΣ της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ φαίνεται να ήθελε τον μικρό Ζαχαρία βαπτισμένο για να τον πολιτογραφήσει στις Ουράνιες τάξεις.

Μπορεί εδώ στην γη  οι βαπτίσεις να καθυστερούν με την γελοία δικαιολογία της πανδημίας , εκτός και αν έχεις μέσο ειδικής υπουργικής άδειας, αλλά ο ΘΕΟΣ άλλα απεργάζεται για τα παιδιά του και  άλλα και για τους σημερινούς τυράννους.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας