Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

«Γιοχανσον-Μηταρακης έρχονται εν είδει κατακτητών, να μας “σκλαβώσουν” με ατέλειωτο χρήμα»

 

( φώτο ο "εμπαιγμός του Χριστού" έργο του Τσιμαμπούε fb)
Με κοινή τους δήλωση για την επίσκεψη της Επιτρόπου αρμόδιας για τις Εσωτερικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ίλβα Γιόχανσον και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στην Λέσβο, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Μυτιλήνης, τους χαρακτηρίζουν… κατακτητές που έρχονται με ατέλειωτο χρήμα να “νομιμοποιήσουν” την “εκ νέου Σκλαβιά”.                             

Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, που ανήκουν μάλιστα στην δημοτική παράταξη του δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και συγκεκριμένα η Εριφύλη Γιαννάκα, σύζυγος του Εβρίτη (από το Παλιούρι Διδυμοτείχου) Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Δημήτρη Βασιλούδη και οι Παναγιώτης Βάλεσης, Συμεών Χαραλάμπους επισημαίνουν:

«Μόλις τέσσερις μέρες πριν, γιορτάσαμε ως έθνος τα 200 χρόνια ελευθερίας μας και νιώσαμε ψυχική και ηθική ανάταση, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, για τους ήρωες του 1821, που έχυσαν το αίμα τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σε τούτη εδώ την πατρίδα.

Σήμερα έρχεται στη Λέσβο η κ. Γιόχανσον συνοδευόμενη από τον κ. Μηταράκη, εν είδει κατακτητών, αυτή τη φορά όχι με σφαίρες και μπαρουτόβολα, αλλά με ατέλειωτο χρήμα συνεπικουρούμενη από ΜΚΟ  για να «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ» την εκ νέου «ΣΚΛΑΒΙΑ» -και όχι μόνο- της Λέσβου, βάση των μεταναστευτικών μνημονίων που υπέγραψαν μεταξύ τους, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ και μάλιστα επιδεικτικά για τη βούληση των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών εκπροσώπων τους.

Ο,τι δεν κατάφεραν πέρυσι με τη αστυνομική ΒΙΑ επιχειρούν τώρα με το χρήμα, προσπαθώντας να ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ, αν όχι να εξαγοράσουν συνειδήσεις, προωθώντας την κατασκευή θηριωδών υπερδομών, που θα σηματοδοτήσουν την αλλοίωση και το οριστικό τέλος του νησιού μας, παρακάμπτοντας και καταστρατηγώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, θέματα εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας, ειδικά το διάστημα που διανύουμε.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.lesvospost.com/2021/03/blog-post_667.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook