Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Τελικά ο Ρώσος πρωθυπουργός μετά την παρέλαση μετέβη στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ για να " τιμήσει" τον ρόλο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στο 21;

 

Διαβάζομε από το https://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-mosxas/42637-sto-agion-oros-o-prothypourgos-tis-rosias-m-misoystin

"Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος παρέστη στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο Πρωθυπουργός Μισούστιν πριν αναχωρήσει για την Ρωσία, πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στο Περιβόλι της Παναγίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μισούστιν έφτασε πριν από λίγο στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος (Ρωσικό) όπου και θα διανυκτερεύσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρωθυπουργός, ίσως να επισκεφθεί την Ι.Μ. Φιλοθέου και τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντα Παύλο Λαυριώτη.

Τέλος να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ρωσίας στο Άγιον Όρος, αφού τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ξαναβρεθεί και πάλι για προσκυνηματική επίσκεψη¨ https://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-mosxas/42637-sto-agion-oros-o-prothypourgos-tis-rosias-m-misoystin

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι την προηγούμενη φορά επισκέφτηκε και την Ιερά Μονή του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ στην νήσο ΘΑΣΟ για να πάει το τάμα του στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ που φέρει και το όνομα του.

ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΑ - ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ. 

ΠΩΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 21 στις τιμητικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας