Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

«Ό,τι λες για τον άλλον είσαι»: Η απάντηση του Πούτιν στο σχόλιο του Μπάιντεν ότι είναι «δολοφόνος» ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΩΝ (όταν το επίπεδο του διαλόγου μεταξύ των ισχυρών δυνάμεων καταλήγει σε τέτοιο σκαλοπάτι  , η ανθρωπότητα πρέπει να ανησυχεί) 
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες  στο ABC News ότι ο Ρώσος ομόλογός του θα "πληρώσει ένα τίμημα" για φερόμενη παρέμβαση στην προεδρική ψηφοφορία των ΗΠΑ το 2020, συμφωνώντας επίσης όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν εάν ο Πούτιν είναι "δολοφόνος".

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για την αμφιλεγόμενη δήλωση του Τζο Μπάιντεν σχετικά με φερόμενη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2020, 

«Όσον αφορά τη δήλωση του Αμερικανού ομολόγου μου, είμαστε, όπως είπε, προσωπικά εξοικειωμένοι. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα: παραμείνετε υγιείς! Του εύχομαι καλή υγεία», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, τονίζοντας ότι είναι δεν αστειεύομαι ή είμαι ειρωνικός.

Σημείωσε επίσης ότι οι άνθρωποι προβάλλουν πάντα στους άλλους τι σκέφτονται για τον εαυτό τους.

«Υπήρξαν πολλά δύσκολα, δραματικά και αιματηρά γεγονότα στην ιστορία κάθε έθνους. Αλλά όταν αξιολογούμε άλλους ανθρώπους, όταν αξιολογούμε άλλα κράτη, άλλους λαούς, κοιτάζουμε πάντα στον καθρέφτη. Βλέπουμε πάντα τον εαυτό μας εκεί», Ο Πούτιν είπε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η αμερικανική κυβερνητική τάξη σχηματίστηκε στην εποχή της κατάκτησης της ηπείρου από τους Ευρωπαίους, "η οποία συνδέθηκε με την εξάλειψη του τοπικού πληθυσμού, αυτό ήταν άμεση γενοκτονία ινδικών φυλών".

Ο Πούτιν τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα ρωσικά συμφέροντα .«Η ηγεσία των ΗΠΑ και των ΗΠΑ, γενικά, επιδιώκει να έχει συγκεκριμένες σχέσεις μαζί μας, αλλά μόνο σε τομείς που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και μόνο με τις συνθήκες τους. Αν και πιστεύουν ότι είμαστε οι ίδιοι, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. διαφορετικοί γενετικοί, πολιτιστικοί και ηθικοί κώδικες ... Θα πρέπει να ζήσουν με αυτό παρά όλες τις προσπάθειες να εμποδίσουν την ανάπτυξή μας. Ανεξάρτητα από τις κυρώσεις και τις προσβολές, θα πρέπει να ζήσουν με αυτό ", είπε ο Πούτιν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/russia/202103181082381550-i-wish-him-well-putin-responds-to-bidens-comments-about-him/