Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ - Γιατί το ΝΑΤΟ κατέστρεψε τη Λιβύη;

 




19 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΙΚΡΗ  ΓΕΥΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ  ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ .  

"  Στις 19 Μαρτίου 2011, οι δυνάμεις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ξεκίνησαν τον ναυτικό βομβαρδισμό της Λιβύης. Ο πόλεμος ηγήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώτα μέσω της Διοίκησης Αφρικής και στη συνέχεια από το ΝΑΤΟ υπό αμερικανική διοίκηση.                                                                                               Σε επτά μήνες, η πολεμική αεροπορία ΗΠΑ/ΝΑΤΟ πραγματοποίησε 30 χιλιάδες αποστολές, συμπεριλαμβανομένων 10 χιλιάδων επιθέσεων, με περισσότερες από 40.000 βόμβες και πυραύλους. Η Ιταλία – με την πολυκομματική συναίνεση του κοινοβουλίου (Partito democratico στην πρώτη σειρά) – συμμετέχει στον πόλεμο με 7 αεροπορικές βάσεις (Trapani, Gioia deL Colle, Sigonella, Decimomannu, Aviano, Amendola και Pantelleria)· με μαχητικά βομβαρδιστικά Tornado, Eurofighter και άλλα, με το αεροπλανοφόρο Garibaldi και άλλα πολεμικά πλοία.

Πριν ακόμη και από την αεροπορική-ναυτική επίθεση, είχαν χρηματοδοτηθεί και οπλιστεί στη Λιβύη τμήματα φυλών και αντικυβερνητικές ισλαμικές ομάδες, λαθραία εισαγόμενες από ειδικές δυνάμεις του Κατάρ, για να εξαπλώσουν ένοπλες συγκρούσεις εντός της χώρας.

Οι επενδύσεις της Λιβύης στην Αφρική ήταν ζωτικής σημασίας για το σχέδιο της Αφρικανικής Ένωσης, για τη δημιουργία τριών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων: του Αφρικανικού Νομισματικού Ταμείου, με έδρα τη Γιαουντέ του Καμερούν, την Αφρικανική Κεντρική Τράπεζα, με έδρα την Αμπούτζα της Νιγηρίας· και την Αφρικανική Τράπεζα Επενδύσεων, με έδρα την Τρίπολη. Τα όργανα αυτά θα είχαν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας κοινής αγοράς και ενός ενιαίου νομίσματος της Αφρικής.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πόλεμος του ΝΑΤΟ για την κατεδάφιση του λιβυκού κράτους αρχίζει λιγότερο από δύο μήνες μετά τη σύνοδο κορυφής της Αφρικανικής Ένωσης στις 31 Ιανουαρίου 2011, η οποία έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία του Αφρικανικού Νομισματικού Ταμείου κατά το έτος αυτό. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, που αποκαλύφθηκαν αργότερα από το WikiLeaks τεκμηριώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία ήθελαν να εξαλείψουν τον Καντάφι πριν χρησιμοποιήσει τα αποθέματα χρυσού της Λιβύης για να δημιουργήσει μια παναφρικανική νομισματική εναλλακτική λύση στο δολάριο και το φράγκο CFA (το νόμισμα που επέβαλε η Γαλλία σε 14 από τις πρώην αποικίες της)." Από τονManlio Dinucci./Reseau International - Mετάφραση Μ.Στυλιανού 

ΠΗΓΗ https://www.militaire.gr/giati-to-nato-katestrepse-ti-livyi-prin-apo-deka-chronia/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ( βλ. μετέπειτα τζιχαντιστές) όσοι τραυματίστηκαν στην Λιβύη  τους έφεραν εδώ για αποκατάσταση και θεραπεία και μετά τους μετακίνησαν στην Συρία για να συνεχίσουν το ανθρωποκτόνο σχέδιο τους.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ;

ΜΑΡΤΙΟΣ 2011- ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας