Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Αμερικανοί εισαγγελείς ζητούν από 7 χώρες στοιχεία για τον πλούτο του Ερντογάν.

 


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 

Μάρτιος 29, 2021. 21:15. Ελλάδα- από το  https://www.echedoros-a.gr

" Σε μια νέα κίνηση εναντίον του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομοσπονδιακοί Εισαγγελείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ζήτησαν επισήμως από τις κυβερνήσεις 7 χωρών να τους δώσουν τραπεζικές πληροφορίες σχετικά με τον Τούρκο πρόεδρο και την οικογένειά του, γράφει η λιβυκή «24 ώρες».

 Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε ότι ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ Lindsey Graham έγραψε σε ένα tweet στο Twitter ότι, με τη βοήθεια ενός άλλου γερουσιαστή, υπέβαλε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ένα σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει κυρώσεις κατά της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης των περιουσιακών στοιχείων του πλούτου του Ερντογάν και της οικογένειάς του.

Από την πλευρά του, ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Sabahattin Önkibar, ανέφερε σε ένα βίντεο κλιπ που δημοσιεύθηκε από την τουρκική ιστοσελίδα «Tele 1», ότι από τις επτά χώρες αυτό που ζήτησαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ήταν τραπεζικές πληροφορίες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του Ερντογάν και των καταθέσεων της οικογένειάς του. στις τράπεζες που έχουν καταθέσεις: Ελβετία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κατάρ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Κίνα."

Al Saaa 24

ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/03/7.html#more