Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

"εμείς κλαίμε για τα Τέμπη την στιγμή που ετοιμάζεται να τιναχτεί στον αέρα η Μέση Ανατολή - πληροφορίες τώρα"

Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να χτυπήσει το Ιράν χωρίς συντονισμό (άδεια)

ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ  ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ- ΑΣΚΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πληροφορίες σήμερα 
Ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο φέρονται να φοβούνται ότι η σημερινή ισραηλινή κυβέρνηση θα εκπλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες χτυπώντας το Ιράν και παρασύροντας την Ουάσιγκτον σε μια στρατιωτική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, ακόμη και όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος των πόρων τους στον πόλεμο στην Ουκρανία και στην εντεινόμενη σύγκρουση με την Κίνα.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν φοβάται ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί την Ουάσιγκτον, ανέφεραν τα ΜΜΕ την Κυριακή.

Ο στρατιωτικός αναλυτής του ιστότοπου ειδήσεων Ynet, Ρον Μπεν-Γισάι, αποκάλυψε ότι αυτές οι ανησυχίες ώθησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες να στείλουν στο Ισραήλ, μέσα σε λίγες μέρες, τα δύο υψηλότερα στελέχη του Πενταγώνου: τον Πρόεδρο του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Μαρκ Μίλι και τον Υπουργό Άμυνας, Λόιντ Όστιν. Οι δύο αξιωματούχοι έρχονται για διευκρινίσεις και συνομιλίες συντονισμού με Ισραηλινούς αμυντικούς και πολιτικούς ηγέτες . ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας καταβάλλει προσπάθειες διπλωματικής λύσης στο ιρανικό πυρηνικό προγράμμα. Το Ισραήλ απειλεί με στρατιωτικό χτύπημα.
Η μεγάλη ανησυχία του Λευκού Οίκου είναι μήπως το Ισραήλ δεν περιμένει τα αποτελέσματα των αυστηρότερων κυρώσεων που επέβαλαν πρόσφατα Ευρωπαϊοι και Αμερικανοί και προχωρήσει μονομερώς σε στρατιωτικό χτύπημα κατά των εγκαταστάσεων εμπλουτισμού ουρανίου στο Ιράν.