Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ένας Ρώσος Στρατιωτικός διάβασε την μισή προφητεία και κατεβαίνει για να βάλει τον ΣΤΑΥΡΟ στον τρούλο της Αγίας Σοφίας.

Ρώσος στρατιωτικός μιλάει για την Προφητεία: ένας Ορθόδοξος σταυρός πρέπει να προστεθεί στην οροφή της Αγια-Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη, με προσευχές να ψάλλονται στα αραμαϊκά και στα ρωσικά. ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ( τελικά λεβέντη θα ψάλλονται στα Ελληνικά)
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
"Ένας Ρώσος "ειδικός" έκανε προσφάτως σχόλια σχετικά με την Τουρκία μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου. Ο Σεμιόν Μπαγκντασάροφ είναι έφεδρος συνταγματάρχης του στρατού αρμενικής καταγωγής. Υπηρέτησε ως βουλευτής στη Δούμα, την κάτω βουλή της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης, και είναι διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας με έδρα τη Μόσχα.
. Τους τελευταίους μήνες, πρότεινε μάλιστα να πολεμήσει το PKK για λογαριασμό της Ρωσίας στην Ουκρανία. Έχει ζητήσει επίσης να εφαρμοστούν "μηχανισμοί" για την ανατροπή της τουρκικής κυβέρνησης και την "ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης".
Ο Μπαγκντασάροφ πρότεινε ότι οι Ρώσοι πολιτικοί και ο στρατός θα πρέπει να επωφεληθούν από τις δυσκολίες της Τουρκίας μετά τον σεισμό και να "διεκδικήσουν" τη γη που ήταν, είπε, ιστορικά μέρος της Ρωσίας. Μία από τις προτάσεις του είναι ότι ένας Ορθόδοξος σταυρός πρέπει να προστεθεί στην οροφή της Αγια-Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη, με προσευχές να ψάλλονται στα αραμαϊκά και στα ρωσικά."
Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι την Προφητεία ο ειδικός την διάβασε μισή και στην πραγματικότητα θα ζήσει την άλλη μισή εν μέσω των επερχόμενων.
Ας δούμε αδελφοί ότι το μυαλό όλων σε Ανατολή και Δύση τούτες τις ώρες συγκλίνει στην Κωνσταντινούπολη και τα ΣΤΕΝΑ.
ΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ένα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν. θα βγάλει ψεύτες τους Αγίους ΤΟΥ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας