Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

τι κρύβει αυτό "το πουλί" και το ψάχνουν όλοι μανιωδώς;

φωτο ΠΗΓΗ
ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΈΧΕΙ;

ΤΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ;

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Το Πεντάγωνο ανέφερε χθες ότι έχει ενδείξεις πως δυνάμεις της Ρωσίας προσπαθούν να ανασύρουν τα συντρίμμια του αμερικανικού drone MQ-9 Reaper.
Το drone καταρρίφθηκε την περασμένη Τρίτη ενώ πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα κοντά στην κατεχόμενη από τη Ρωσία Κριμαία και το νότιο μέτωπο της Ουκρανίας, με διαταγή, όπως λέγεται, από τα ύπατα κλιμάκια του Κρεμλίνου.
Οι ρωσικές δυνάμεις φέρονται να βρήκαν το drone σε βάθος έως και 900 μέτρων στη Μαύρη Θάλασσα, ανοικτά των ακτών του λιμανιού της Σεβαστούπολης, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ. Πηγή προσκείμενη στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας φέρεται να δήλωσε στο ForPost -Μέσο στην Κριμαία- ότι «ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέβηκε στον βυθό και εντόπισε το drone MQ-9 Reaper σε βάθος περίπου 850-900 μέτρων. Το τμήμα του υποθαλάσσιου αγωγού South Stream διέρχεται κοντά στην περιοχή αυτή».