Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

" τι τσίμπησε τον Έλληνα και την Ελληνίδα ; αντί να καταλαγιάσει η ΟΡΓΗ γίνεται ΤΡΙΚΥΜΙΑ"

 

ΦΩΤΟ αρχείου Ιανουαρίου του 2018 σε συγκέντρωση για το Μακεδονικό στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ 
( ΜΑΣ ΧΡEΩΣTΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ) ( τι είδαμε - προβοκάτορες ντυμένοι πατριώτες κάτω από τις σημαίες είχαν καπνογόνα για να διαλύσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση - τέτοιοι είναι αλλά κάποια στιγμή ... έρχεται η στιγμή) 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 

«Ο Ενιαίος Κυβερνητισμός σκοτώνει επί 50 χρόνια»- Γ.Ρωμανός

Ο Ενιαίος Κυβερνητισμός σκοτώνει επί 50 χρόνια Μεταπολίτευσης: αντι-Δημοκρατία, Διαφθορά, Κλεπτοκρατία, Αίμα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελειώνει την θητεία της μέσα σε ποταμούς αίματος αθώων Ελλήνων πολιτών. Για το έγκλημα των τρένων, της 28ης/2/23, στις 23:21΄:17΄΄, με τους –μέχρι στιγμής– 57 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, προφανώς και αναπήρους, ευθύνεται το δολοφονικό κράτος της Μεταπολίτευσης που σήμερα ελέγχει η ΝΔ με τον επί 50 χρόνια, ίδιο, ολιγαρχικό αντι-Δημοκρατικό τρόπο.

Ο εθνοβλαβής κύκλος της οικογενειοκρατικής, πολιτικής κληρονομικής Δυναστείας Μητσοτάκη ξεκίνησε από την Αποστασία, του 1965, στην οποία πρωτοστάτησε ο αλήστου μνήμης Κων. Μητσοτάκης, («Εφιάλτης» κατά Ανδρέα Παπανδρέου) και ολοκληρώθηκε με το εθνικό έγκλημα των τρένων, 2023, επί Κυρ. Μητσοτάκη.

Σήμερα σαπίζει πολιτικά αυτός που έκανε καριέρα δολοφονώντας τα όνειρα των Ελλήνων, κλέβοντας την ψήφο τους υποσχόμενος, ότι δήθεν θα «ελέγξει με αυστηρότητα την Συμφωνία των Πρεσπών και την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων.» Πάνω σε αυτό το μέγιστο εθνικό έγκλημα θεμελίωσε την πολιτική του και συνέχισε με πλήθος άλλων, όπως εκείνα επί Κορωνοϊού και της Υποχρεωτικότητας, που κατέληξαν σε έναν τεράστιο αριθμό θανάτων δυσανάλογα μεγάλο για το μέγεθος της χώρας μας. Πρόσφατα οι «Παρακολουθήσεις» απέδειξαν την δικτατορική ανασφάλεια αυτού του Πρωθυπουργού, κληρονομικού πολιτικού Μονάρχη.

Η Διαφθορά, η αναξιοκρατία και η κλοπή δημοσίου χρήματος βρίσκεται στον πυρήνα γένεσης αυτού του σάπιου κράτους μετά το 1974. Η επί δεκαετίες κλοπή στους σιδηροδρόμους ξεπέρασε τα 22 δισεκατομμύρια και κανείς δεν πήγε φυλακή.

Ένας παντελώς ανίκανος υπουργός, χωρίς κανένα πολιτικό προσόν εκτός από το μυθοποιημένο, κατασκευασμένο με το στανιό όνομά του «έβλεπε τα τρένα του θανάτου να περνούν», τα σάπια λεωφορεία γκιλοτίνες να κυκλοφορούν, τα πολλά ελληνικά αεροδρόμια να λειτουργούν χωρίς ραντάρ, και επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτε! Το μόνο που τον νοιάζει είναι η συνέχιση της εθνοβλαβούς καριέρας του, όντας ήδη, βάσει δικής του δήλωσης Πόθεν Έσχες ο πλουσιότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου.

Τα δισεκατομμύρια των συμβάσεων περί τον ΟΣΕ τα καρπώθηκαν οι «αρμόδιοι» της πολιτικής Κλεπτοκρατίας της Μεταπολίτευσης, ενώ τα συγκριτικά λιγότερα λεφτά, απλώς εκατομμύρια…, από το συνεχές πλιάτσικο σε καλώδια και εξοπλισμούς των τρένων το διενεργούσε ο γνωστός εσωτερικός στρατός κατοχής της χώρας, οι κατσαπλιάδες-ληστές και οι σκραπατζίδες κλεπταποδόχοι τους οποίους το κράτος αφήνει ασύδοτους καθώς παίρνει τη μίζα του.

Τα ελληνικά τρένα είναι μονίμως αφύλαχτα, απόδειξη οι βάνδαλοι που είχαν αφήσει τα τεράστια γκράφιτι στα τρένα του θανάτου του εγκληματικού δυστυχήματος. Τρένα τα οποία επί ώρες, μέρες, μπορεί να τα προσεγγίζει όποιος θέλει, χωρίς το δολοφονικό κράτος της Μεταπολίτευσης να σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει ένας πράκτορας ξένης δύναμης. Όσο για την πιθανή στρατιωτική χρήση των τρένων σε περίπτωση πολέμου ούτε καν αντιμετωπίστηκε σαν ενδεχόμενο το να οργανωθούν βάσει σχεδίου και να γίνουν συγκεκριμένες ασκήσεις μεταφοράς όπλων, φορτίων, εφοδίων.

Οι Έλληνες βιώνουμε μια ανάποδη ιστορία. Η αντι-Δημοκρατία παρουσιάζεται θριαμβικά σαν «Δημοκρατία», ο Εθνομηδενισμός σαν πράξη «Γεωπολιτικής ισορροπίας», ο Ενδοτισμός σαν «Πατριωτισμός» –όπως έγινε με την εθνοκτόνο «Συμφωνία των Πρεσπών»–, η διάλυση της Οικογένειας σαν «στήριξη ‘‘Δικαιωματισμού’’, φύση ανώμαλου δόγματος», η Ουδετεροθρησκεία σαν «νέα Παγκόσμια θρησκεία», τα Μνημόνια σαν «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», η θανατηφόρα πολιτική του Κορωνοϊού, και της Υποχρεωτικότητας, σαν «σωτηρία, τύπου ‘‘Μένουμε Ασφαλείς’’», κοκ.

Αντί η υπέρτατη θυσία της Κύπρου μας, το 1974, μετά το προδοτικού αποτελέσματος εγκληματικό πραξικόπημα Ιωαννίδη να αποτελέσει αφορμή μιας διαρκώς καλύτερης Δημοκρατίας, η 23η Ιουλίου 1974 υπήρξε η αφετηρία ενός μέχρι σήμερα συνεχιζόμενου εφιάλτη, ενός συνεχιζόμενου ολέθρουΌσο οι Έλληνες δεν αποδέχονται αυτή την κοινή αλήθεια τόσο θα τους βρίσκουν και νέες συμφορές.

Βήμα βήμα, πράξη πράξη, μετά το 1974, το Σύνταγμα ουσία καταργήθηκε μέσα από αλλεπάλληλες εθνοκτόνες «Μεταρρυθμίσεις», ενώ μετά από 11 αλλαγές ληστρικών «Εκλογικών Νόμων» ο Κοινοβουλευτισμός αντικαταστάθηκε από την Κομματοκρατία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/tempi-dikaosyni-giorgos-romanos/