Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

πάνε λένε να χαθούν "ένα τετράκις εκατομμύριο δολάρια” και μετά αμφιβάλλουμε ότι ξεκίνησαν τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ

«Η μεγαλύτερη τράπεζα που πρόκειται να καταρρεύσει είναι η Bank of Japan», εξήγησε ο Kiyosaki κι αυτό γιατί «Η Τράπεζα της Ιαπωνίας οδήγησε τα επιτόκια στο μηδέν και χρηματοδότησε τις αγορές παραγώγων και θα αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα.

Και η αγορά παραγώγων, όπως είπε ο Warren Buffett για τα παράγωγα, είναι όπλα μαζικής οικονομικής καταστροφής και η αγορά παραγώγων στον κόσμο σήμερα, που χρηματοδοτείται από την Τράπεζα της Ιαπωνίας, είναι ένα τετράκις εκατομμύριο δολάρια”, ανέφερε ο Ρόμπερ Κιγιοσάκι
Ο συγκεκριμένος αναλυτής πριν μήνα χτυπησε το καμπανάκι της Οικονομικής κατάρρευσης των τραπεζών και εν μέρει επαληθεύτηκε. 
Θέλουν δεν το θέλουν τα σκοτεινά κέντρα και οι εδώ παραφυάδες τους στα επόμενα χρόνια τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ θα τον ψελνουμε Όρθια και ΟΡΘΟΔΟΞΑ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Τώρα " ψάχνουμε" Σωτήρα πρωθυπουργό που να συμφωνούν εκείνα τα πολιτικά κομμάτια της μεταπολίτευσης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι και εμείς αναλισκομαστε περί τούτου και ξεχνάμε τι μας έκαναν όλοι τους εν χορώ στα χρόνια της Πανδημίας;
Βλέπετε κανείς από αυτούς να λογοδοτεί για τα άσχημα και τα τραγικά που συνέβησαν σε αυτήν την περίοδο;
"Εγίναμε  σκότος! Όλοι έχουμε εξαχρειωθεί."

π. Φιλόθεος Ζερβάκος, ένας Λάκωνας άγιος πνευματικό τέκνον του ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας