Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Όσο ο Πούτιν βοηθάει τον Ερντογάν θα έχει τρομερές απώλειες στην Ουκρανία και αν το συνεχίσει θα "συνταξιοδοτηθεί"..μας είπε ασκητής.

Τα ουκρανικά σιτηρά θα φτάνουν στην Τουρκία και μπορεί αυτή να τα διαπραγματεύεται με την Ευρώπη;
Όλοι κανακευουν την τουρκια αλλά δεν γνωρίζουν την συνέχεια ...
Όσο ο Πούτιν βοηθάει τον Ερντογάν θα έχει τρομερές απώλειες στην Ουκρανία και αν το συνεχίσει θα" συνταξιοδοτηθει"..μας είπε ασκητής και κατανοούμε ότι ο πνευματικός νόμος είναι αδέκαστος και πάνω από τα γεωστρατηγικά συμφέροντα.
Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας

Διαβάζουμε αδελφοί 

"Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε πως η συμμετοχή της Τουρκίας στην αναβίωση της συμφωνίας για τα σιτηρά αποτελεί… εγγύηση. Μόλις χθες (2/11/2022) ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, δήλωσε πως ακόμα κι αν η Ρωσία αποχωρήσει από τη συμφωνία της Κωνσταντινούπολης για τα σιτηρά (λήγει στις 19 Νοεμβρίου), τα ουκρανικά σιτηρά θα φτάνουν στην Τουρκία.
 Αν και ο Putin δεν παρείχε περαιτέρω διευκρινήσεις (ούτε για το πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά ούτε και τις ποσότητες σιτηρών θα μπορούσαν να μεταφέρονται στη χώρα) είναι εύκολα αντιληπτό ότι η Τουρκία ενδεχομένως να βρεθεί σε θέση που θα μπορεί να διαπραγματευτεί με την Ευρώπη για τα ουκρανικά σιτηρά."