Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

η σημερινή Αποστολή της NASA και το Όραμα της Γερόντισσας Γαλακτιας πριν χρόνια.

Η Γη πίσω από το φεγγάρι, από την κάμερα της κάψουλας Orion, της NASA / Φωτογραφία: NASA via AP
"ὄψομαι τοὺς οὐρανούς, ἔργα τῶν δακτύλων σου, σελήνην καὶ ἀστέρας, ἃ σὺ ἐθεμελίωσας" Ψαλ. 8,4
Σημερινές φώτο από την τελευταία αποστολή της NASA «Η ανοιχτόχρωμη μπλε κουκκίδα μας και οι 8 δισεκατομμύρια ανθρώπινοι κάτοικοί της φαίνονται τώρα», δήλωσε σχολιαστής του κέντρου ελέγχου της NASA
Η κάψουλα της NASA πλησιάζει το φεγγάρι / Φωτογραφία: NASA via AP
Ο πλανήτης μας μια μπλε μπίλια και το επίκαιρο σε σχέση με όσα συμβαίνουν ΟΡΑΜΑ της Γερόντισσας Γαλακτιας...
"Είδα απόψε έναν αστραφτερό άνδρα να κάθεται σε θρόνο φοβερό! Κρατούσε ένα τοπάκι σαν μπίλια. Πάνω στην μπίλια άρχισαν να μεγαλώνουν κάτι σαν αόρατα μικρόβια. Όταν συνήλθα παρακαλούσα τον Θεό να μου εξηγήσει τι ήταν αυτό που είδα. Έλαβα πληροφορία στην καρδιά μου, ότι ο Καθήμενος επί του θρόνου είναι ο Παλαιός των Ημερών! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός! Η μικρή μπίλια που κρατούσε είναι το σύμπαν. Δεν είναι ούτε κόκκος άμμου στα άχραντα χέρια Του. Αυτοί που ψηλώσανε πάνω στο σύμπαν είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Μας φουσκώνει ο εγωισμός και νομίζουμε ότι είμαστε σπουδαίοι και πανύψηλοι. Είμαστε, βέβαια, σπουδαίοι γιατί είμαστε παιδιά του Θεού και όλο το σύμπαν δημιουργήθηκε για μας. Αλλά για να το νιώσουμε αυτό πρέπει να αισθανόμαστε ένα τίποτα μπροστά στον Κύριο μας και μεταξύ μας. Όχι να σηκώνουμε μπόι και να τον βλασφημούμε και να νομίζουμε πως είμαστε Θεοί χωρίς Αυτόν. 
Ζήτησα μετά να δω την γη. Την είδα να την κρατεί σαν σφαιρίδιο και πάλι. Είδα όμως ότι είχε γύρω - γύρω κάτι που βρωμούσε . Ήταν κάτι σαν διάφανη μεμβράνη. Τσίπα, όπως λέμε, γλίδα καλύτερα. Ήταν παχύρευστη και σιχαμερή και είπε ο Θεός:

 "Μιχαήλ βγάλε αυτήν την βρώμικη φέτσα (σ.σ. αποξηραμένα κατακάθια από κάποιο υγρό) με το σπαθί σου! Μας αηδίασε η βρώμα τους με τα στοματικά τους όργια, τις μοιχείες τους, τους Σοδομισμούς τους και όλα τα πονηρά έργα τους".
Τότε παρακαλούσα να μπει το μαχαίρι που θα βγάλει τη φέτσα από την σφαίρα της γης όσο γίνεται πιο απάλαφρα. Μου απάντησε: 

  «Δεν γίνεται»! 

 Μετά παρακάλεσα για την πατρίδα μας με δάκρυα. Και απάντησε: 

"Η πατρίδα σου έχει πολλή τέτοια φέτσα! Πνίγηκε σ’ αυτήν την βρώμα. Για το χατίρι όμως της μητέρας μου (Της Παναγίας) θα βγει πολύ ελαφριά. Δεν θα νιώσουν το μαχαίρι".

 Τότε συνήλθα. Κατάλαβα ότι ο κόσμος θα καθαρίσει με αίματα. Θα ξεμαγαρίσει 
 με αφόρητο πόνο και πολέμους. Ευχαριστώ συνέχεια την Θεοτόκο για την προστασία Της στην Ελλαδίτσα μας""!
Όμως αδελφοί ο Κύριος Ζει γιατί είναι  η ίδια η εκκλησία, όπως λέμε και ψέλνουμε... 
 Εκκλησία είναι ένας άλλος ουρανός, ένας ουρανός πνευματικός. Ήλιος είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Σελήνη είναι η Υπεραγία Θε-τόκος. Και αστέρες πολύφωτοι στο νοητό αυτό στερέωμα είναι οι αναρίθμητοι άγιοι. Γι΄ αυτό ένα τροπάριο λέει: «Ουρανός πολύφωτος η Εκκλησία ανεδείχθη, άπαντας φωταγωγούσα τους πιστούς, εν ω εστώτες κραυγάζομεν· τούτον τον Οίκον στερέωσον, Κύριε».
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας