Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΚΗΤΗ μετά την ρωσική οπισθοχώρηση στην Χερσώνα " Όσο ο Πούτιν βοηθάει τον Ερντογάν θα έχει τρομερές απώλειες στην Ουκρανία και αν το συνεχίσει θα συνταξιοδοτηθεί"



 

Όσο ο Πούτιν βοηθάει τον Ερντογάν θα έχει τρομερές απώλειες στην Ουκρανία και αν το συνεχίσει θα  "συνταξιοδοτηθεί" ..μας είπε ασκητής πριν μέρες βλ. στο άρθρο μας 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/11/blog-post_30.html

" Η Μόσχα είχε καταλάβει την Χερσώνα κατά την έναρξη της εισβολής της στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο και η απώλεια του ελέγχου της περιοχής θα σηματοδοτούσε μια σημαντική οπισθοχώρηση για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Η περιοχή της Χερσώνας συνορεύει με την Κριμαία και παρέχει στη Μόσχα μια χερσαία γέφυρα προς τη χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας, την οποία ο Πούτιν προσάρτησε το 2014. Η παροχή νερού στην Κριμαία θα τεθεί επίσης σε κίνδυνο αν η Ουκρανία ανακαταλάβει την περιοχή της Χερσώνας" 

https://www.capital.gr/diethni/3679953/polemos-stin-oukrania-giati-i-xersona-exei-toso-simantiko-stratigiko-rolo

40000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΩΝΑΣ 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

https://www.capital.gr/diethni/3679943/simantiki-stigmi-ston-polemo-tis-oukranias-oi-rosoi-egkataleipoun-ti-xersona

Όσο ο Πούτιν βοηθάει τον Ερντογάν θα έχει τρομερές απώλειες στην Ουκρανία και αν το συνεχίσει θα" συνταξιοδοτηθει"..μας είπε ασκητής και κατανοούμε ότι ο πνευματικός νόμος είναι αδέκαστος και πάνω από τα γεωστρατηγικά συμφέροντα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας