Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ευρεία χειμερινή ρωσική επίθεση με 500.000 στρατιώτες για να μπει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία πριν αυτή καταστραφεί ολοσχερώς;

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΩΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ.
ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ..
ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΆΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Δρ.ΚωνσταντινοςΜε Βαρδάκας

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Με τη Ρωσία να πλήττει τις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας και με τα ρωσικά στρατεύματα να ενώνονται περιμετρικά, όλα δείχνουν πως ενδεχομένως οι Ρώσοι να ετοιμάζουν μια μεγάλη χειμερινή επίθεση.
Ο Putin περίμενε τον Zelensky υπομονετικά να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης του και να προωθήσει το σενάριο των διαπραγματεύσεων.
Όμως ο Ουκρανός πρόεδρος τις έχει απορρίψει κατηγορηματικά, επιλέγοντας να πολεμήσει μέχρι τέλους.
Πρόκειται για μια απόφαση, την οποία υποστηρίζουν πλήρως οι σύμμαχοι του, ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, οι οποίες βλέπουν τη σύγκρουση αυτή ως μια ευκαιρία για να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, έτσι ώστε αυτή να μην μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο για το «βήμα» στην Ασία.
Και ενώ η Ουκρανία μετατρέπεται σταδιακά σε μια «παγωμένη, ακατοίκητη ερημιά», η Ρωσία φέρεται να έχει συγκεντρώσει περίπου 500.000 στρατιώτες σε μια δύναμη που φέρεται να είναι έτοιμη να κινηθεί κατά τριών βασικών αξόνων στην Ουκρανία που θα της επιτρέψει να εξοντώσει τα ουκρανικά στρατεύματα και να καταλάβει θέσεις – «κλειδιά».
Το σχέδιο αυτό προβλέπει πως κρίσιμες γραμμές ανεφοδιασμού από την Πολωνία θα αποκλειστούν, αφήνοντας τα ουκρανικά στρατεύματα ευάλωτα σε επίθεση, κάτι που θα οδηγήσει στο τέλος του ουκρανικού καθεστώτος και στις δυνάμεις ασφαλείας του.

Το ρωσικό σχέδιο να τελειώσουν την Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Αμερικάνο συνταγματάρχη Douglas MacGregor, «αυτή τη στιγμή υπάρχουν 540.000 Ρώσοι στρατιώτες που σταθμεύουν στα περίχωρα της Ουκρανίας και οι οποίοι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν μια μεγάλη επίθεση που νομίζω ότι πιθανότατα θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
540.000 Ρώσοι στρατιώτες, 1.000 πυραυλικά συστήματα πυροβολικού, 5.000 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 15.000 τανκ, χιλιάδες τακτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι.
Η Ουκρανία θα βιώσει τώρα πόλεμο σε κλίμακα που δεν έχουμε δει από το 1945» φέρεται να δήλωσε ο Douglas MacGregor, ο οποίος εκτιμά ότι «κατά πάσα πιθανότητα οι επιθέσεις θα αρχίσουν τις επόμενες εβδομάδες, όταν και το έδαφος παγώσει εντελώς και οι Ρώσοι κρίνουν ότι οι δυνάμεις τους είναι έτοιμες να εισέλθουν και να τελειώσουν αυτό το ουκρανικό κράτος»