Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Dr. Russell Blaylock: Πώς οι πρωτεΐνες των mRNA εμβολίων για τον Covid βλάπτουν τον εγκέφαλο, προκαλούν καρκίνο και μυοκαρδίτιδα.

Τα λεμφοκύτταρα, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου, μειώνονται μετά την ένεση
Από το https://www.bankingnews.gr/diethni/articles
«Το εμβόλιο για τον [Covid] είναι μια ένεση τεχνητών εξωσωμάτων… Ο εγκέφαλος είναι ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα σε όλο το σύμπαν… [Το ιατρικό επάγγελμα] πραγματικά έχασε την μπάλα με τα εν λόγω εμβόλια. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνει στον εγκέφαλο και στον νωτιαίο μυελό», είπε ο Δρ. Russell Blaylock στο Children's Health Defense.
Ο συνταξιούχος Αμερικανός νευροχειρουργός Russell Blaylock εμφανίστηκε στο Children's Health Defense ' Doctors & Scientists ' για μια εις βάθους παρουσίαση για τις πρωτεΐνες αιχμής στο σώμα.
Μοιράστηκε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις νευρολογικές βλάβες, τα ποσοστά καρκίνου, την καρδιακή ανακοπή και άλλα προβλήματα υγείας που επιδεινώνουν, καθώς και τη σύνδεσή τους με την τεχνολογία mRNA.
Η παρουσίαση του με τίτλο « Πρωτεΐνες ακίδας και νευροεκφύλιση: Επίδραση τεχνητών εξωσωμάτων στο νευρικό σύστημα με τη μορφή ένεσης » καλύπτει τη βλάβη που προκαλεί η πρωτεΐνη ακίδα στον εγκέφαλο, στους ηλικιωμένους και στα αγέννητα παιδιά. Εξήγησε λεπτομερώς τους μηχανισμούς που προκαλούν τη ζημιά και χρησιμοποίησε ορισμένες δημοσιευμένες εργασίες για να καταδείξει τη βλάβη. Τελειώνει με μερικές συμβουλές για όσους έχουν υποστεί παρενέργειες από το εμβόλιο.